© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kadir Paşa Bulvarı Baştan Yenileniyor! Asfalt Çalışmaları Hız Kazandı

Kahramanmaraş'ta Kadir Paşa Bulvarı yenileniyor. Altyapı sonrası başlayan asfalt çalışmaları ulaşımı daha güvenli hale getirecek.

Kahramanmaraş'ta altyapı yatırımlarını aralıksız sürdüren KASKİ Genel Müdürlüğü, tamamlanan projelerin ardından üstyapı çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Kadir Paşa Bulvarı’nda gerçekleştirilen altyapı imalatlarının ardından asfalt onarım ve yenileme çalışmaları sahada yoğun şekilde sürdürülüyor.

Şehrin ulaşım ağını daha güvenli, daha konforlu ve daha dayanıklı hale getirmeyi hedefleyen çalışmalar kapsamında, altyapı süreçlerinden etkilenen yol kesimlerinde kapsamlı düzenlemeler gerçekleştiriliyor. Ekipler, bozulan yol yüzeylerini yenileyerek sürücüler ve yayalar için daha güvenli bir ulaşım ortamı oluşturuyor.

Ulaşım Konforu Artırılıyor

KASKİ tarafından yürütülen üstyapı çalışmalarıyla birlikte Kadir Paşa Bulvarı’nın yol kalitesinin artırılması ve günlük ulaşımın daha rahat hale getirilmesi amaçlanıyor. Asfalt serim ve bakım çalışmaları sayesinde bölgede uzun ömürlü ve dayanıklı bir ulaşım altyapısı oluşturuluyor.

Vatandaşların günlük yaşamını doğrudan etkileyen projelerde planlı bir çalışma yürüttüklerini belirten yetkililer, altyapı ve üstyapı yatırımlarının birbirini tamamlayan bir anlayışla sürdürüldüğünü ifade etti.

Kalıcı ve Sürdürülebilir Çözümler

Kent genelinde yatırımlarına devam eden KASKİ, yalnızca mevcut ihtiyaçlara çözüm üretmekle kalmıyor, geleceğin şehir altyapısını da şekillendirecek projeleri hayata geçiriyor. Bu doğrultuda yürütülen çalışmalarla ulaşım güvenliği artırılırken, şehir estetiğine ve yaşam kalitesine de katkı sağlanıyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ın farklı noktalarında devam eden altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla kentin gelişimine destek vermeyi sürdürürken, güçlü ulaşım ağının güçlü şehirlerin temel unsurlarından biri olduğu anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş'ta Sahte Sanal Para Tuzağı Çökertildi: 5 Kişi Tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli dolandırıcılık operasyonunda sahte kripto para sistemiyle 250 milyon TL işlem yaptığı belirlenen 5 şüpheli tutuklandı.

Kahramanmaraş'taki Faciada Hayatını Kaybeden Aynı Aileden 3 Kişi Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, dün öğle saatlerinde Onikişubat Boğaziçi Mahallesi’nde meydana gelen konut yangınında hayatını kaybeden vatandaşların cenaze törenine katılarak acılı aileyi yalnız bırakmadı.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda Asfalt Mesaisini Kesintisiz Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Aslanbey ve Egemenlik mahallelerinde sıcak asfalt mesaisini kesintisiz sürdürüyor. Ekipler, Aslanbey Mahallesi’nde 7046 ve 7051.; Egemenlik Mahallesi’nde ise 21013, 21010 ve 2130. sokakları sıcak asfaltla buluşturuyor.

Dulkadiroğlu Hacı Murat Caddesi Modern Görünüme Kavuşuyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Hacı Murat Caddesi’nde yürüyüş yolu yenilemesine de başladı. Modern aydınlatma elemanlarının da yerleştirileceği cadde, asfalt çalışmasının ardından modern görünüme kavuşacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Aktif Yaşam Merkezi Hayata Dokunuyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Aktif Yaşam Merkezi’nde 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ücretsiz fizyoterapi, ergoterapi ve rehabilitasyon hizmetleri sunulurken, düzenlenen sosyal ve kültürel etkinliklerle yaşlı bireylerin sosyal hayattan kopmadan daha sağlıklı, aktif ve kaliteli bir yaşam sürmeleri sağlanıyor. Merkezden aktif olarak 150 vatandaş düzenli şekilde faydalanıyor.

70 Milyon TL'lik Dev Yatırım! Afşin Millet Bahçesi Baştan Sona Yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 70 Milyonluk yatırımla kapsamlı bir yenileme sürecinden geçirilen Afşin Millet Bahçesi; spor sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, etkinlik sahaları ve zengin peyzaj düzenlemeleriyle ilçenin yeni cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor.

TÜM HABERLER