© Haber Hanesi 2014 - 2025

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bayraktar’dan su ve ulaşım tepkisi

ANTALYA (AA) AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Antalya'daki su faturalarında yaşanan artışa ve ulaşım sorununa tepki gösterdi.

Bayraktar, Kepez İlçe Başkanlığında yaptığı basın toplantısında, kentte yapılan çalışmalara ve vatandaşların yaşadığı sorunlara yönelik açıklamalarda bulundu.

Antalya'nın AK Parti yönetimi döneminde bir dünya markası haline geldiğini söyleyen Bayraktar, kente katkı sunmaya devam ettiklerini anlattı.

Bayraktar yapılan tüm bu çalışmaların yanında kentte ciddi bir ulaşım sorunu yaşandığını belirterek, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yönetiminde geldiğimiz noktada, kentte ulaşım kırmızı alarm veriyor. Kepez'de ise can çekişiyor. 10 ila 15 dakikada gelen toplu ulaşım araçları maalesef 2 3 saatte gelmeye başladı. Birçok hattın kaldırıldığını duyuyoruz. Özellikle ilçemizde bu konuda ciddi sorun yaşanıyor. Ulaşım çıkmaz bir sokağa sokuluyor." diye konuştu.

Toplu ulaşımda bilet fiyatlarının da oldukça yüksek olduğuna dikkati çeken Bayraktar, Antalya'nın ulaşımdaki seviyesinin 2025 yıl geriye gittiğini savundu.

Bayraktar, son dönemde su faturalarında da artış yaşandığına değinerek, "Türkiye'nin en ucuz suyunu kullanan Antalya, en pahalı suyunu kullanmak zorunda bırakılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, su sisteminin elektrikle bağlantılı olduğunu söylüyor. Elektrik zammı diğer ülkelerde ve illerde de var. Konya'da suyun birim fiyatı 9,39 lira, burada ise 20,93 liradan kullanılıyor." dedi.

Su arızalarına müdahale süresinin de uzadığını öne süren Bayraktar, yaşanan gecikmenin faturalara yansıdığını dile getirdi.

Bayraktar Antalya'da altyapı sistemlerinin de değişmesi gerektiğini vurgulayarak, çalışmalardaki eksikliklerin içme suyunda da tehlike oluşturduğunu kaydetti.

İlginizi Çekebilir

KİÜ Öğrencileri TUSAŞ’ta Geleceğin Havacılık Uzmanları Olarak Yetişiyor

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Airbus-TUSAŞ Havacılık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, “İşletmede Mesleki Eğitim Programı” kapsamında havacılık ve savunma sanayiinin öncü kuruluşu TUSAŞ’ta uygulamalı eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı

Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi. 

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

TÜM HABERLER