ATOM KARINCA ALİ ÖZTUNÇ DUR DURAK BİLMİYOR
GÜNDEMATOM KARINCA ALİ ÖZTUNÇ DUR DURAK BİLMİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç ve beraberindeki Milletvekili adayları Pazarcık ilçesinin Çöçelli Köyü’nde halkla buluştu. Miting havasında geçen buluşma sonrası CHP’li isimlerin ilgiden memnum oldukları görüldü.
24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi çalışmalarına soluksuz devam eden Ali Öztunç, bugün sabah saatlerinde Elbistan’da çok sayıda köye ziyarette bulundu. Yalnızca yerleşim merkezlerinde değil kırsalda da adım atmadık yer bırakmama hedefindeki Öztunç’u köy sakinleri büyük bir sevinç ve sevgiyle karşılayarak adeta bağrına bastı.
Pazarcık’ın Çöçelli Köyün’de Halkla Buluşma
Elbistan ziyaretleri sonrası rotasını Pazarcık ilçesine çeviren Ali Öztunç, diğer adaylarla birlikte Çöçelli Köyü sakinleriyle bir araya geldi ve halkla kucaklaştı.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği buluşma miting havasında geçerken, 1. sıra Milletvekili adayı Ali Öztunç açılış konuşmasını gerçekleştirdi.
CHP’nin ‘Atom Karınca’ lakaplı çalışkan ismi Öztunç, kendisine duyulan güvenin hakkını vereceğini ifade etti.
Öztunç’un açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:
“VEKİL KOLTUKLARINI İŞGAL ETMİŞ DURUMDALAR”
“Artık 24 Haziran tarihindeki baskın seçime bir aydan daha kısa zaman kaldı. Kahramanmaraş’ın yollarını dahi bilmeyen adayların bugünlerde şehirde kamp kurduklarını görüyoruz. Kentin tüm vekil koltuklarını işgal etmiş durumdalar. Peki size soruyorum hiç gördünüz mü sözde sizi temsil eden bu zatları sokakta, manavda yahut pazarda.”
“SARAY BESLEMELERİ GEÇİM DERDİNDEN HABERSİZ”
“Söyledikleri ve yaptıkları arasında tutarlılık yok. Tutarlılık yoksa güvenilirlik de yoktur. Adalet ve demokrasi kavramlarının içi boşaltıldı. İşsizlik çift haneli rakamlara ulaştı, enflasyon almış başını gidiyor. Atanamayan gençlerimiz intihar aşamasına geldi. Çokça savaş naraları atan iktidar, şehitlerimizi metal yorgunluğunu gidermenin utanmasızca aracı haline getirdi. Bugün sütü samanı ithal eder haldeyiz. Maalesef sadece seçimden seçime kapınızı çalan bu saray beslemeleri halkın geçim derdinden habersiz, sorunlarından uzak vaziyette.”
“ZAFERLE ÇIKACAK OLAN PAZARCIK’TIR TÜRKİYE’DİR”
“Buradan bir kez daha dile getiriyorum ki baskın seçime gitme kararı, başarısızlıklarının artık ellerine geçirdikleri medya gücüyle de örtülemeyecek boyuta gelmesidir. Bu yıl gerçekleşen ticaret açığımız 50 milyar doların üzerinde. Bu yıl sonuna kadar ödenmesi geren dış borç miktarımız 200 milyar dolara yakın. 16 yılda Türkiye’yi içinden çıkması zor bir noktaya getirdiler. Aynı zamanda başarısızlıklarının ilanı olan bu erken seçimden zaferle çıkacak olan tüm sorunlara yönelik çözüm planlarıyla Cumhuriyet Halk Partisi ve bize güvenen Pazarcık’tır, Türkiye’dir.”
İlginizi Çekebilir
Bakan Kacır Ve Selçuk Bayraktar, SANKO Yürütücülüğünde Düzenlenen TEKNOFEST İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışmasını Ziyaret Etti
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, SANKO Holding Yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması’na katılan finalist öğrencileri ziyaret ederek, projeleri incelediler.
SANKO Üniversitesi Öğrencisi Avrupa Kardiyoloji Kongresi’nde Araştırma Sundu
SANKO Üniversitesi Rektör Danışmanı ve ABD Pittsburgh Üniversitesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Özlem Soran başkanlığında tıp fakültesi öğrencileri tarafından dokuz yıl önce başlatılan koroner arter hastalığından birincil koruma içerikli çalışmanın uzun dönem sonuçlarına ilişkin araştırma, Avrupa Kardiyoloji Kongresinde sunuma seçilerek, Tıp Fakültesi beşinci sınıf öğencisi Songül Merve Güven tarafından sunuldu.
SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği
SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.
Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı
Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.
Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.