© Haber Hanesi 2014 - 2025

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’de vatandaşlar muhtarlık seçimi için sandık başında

ADANA (AA) Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de vatandaşlar muhtarlık seçimi için sandık başına gitti.

Adana'da 5 ilçede 7 mahallede vatandaşlar, yeni tip koronavirüsle (Kovid19) mücadelede alınan tedbirlere uyarak oylarını kullandı.

Seçmenlerin, merkez Çukurova ilçesi Kabasakal Mahallesi, Sarıçam ilçesi Karaömerli ile Kozan ilçesi Akçalıuşağı Mahallesi, İmamoğlu ilçesi Hürriyet ve Ufacıkören, Ceyhan ilçesi Irmaklı ve Akdam mahallelerindeki oy verme işlemi devam ediyor.

Mersin'de merkez Toroslar ilçesi Karaisalı Mahallesi, merkez Yenişehir ilçesi Bahçelievler Mahallesi, Erdemli ilçesi Şahna ve Toros mahalleleri, Anamur ilçesi Malaklar Mahallesi ve Silifke ilçesi Pazarbaşı Mahallesi'nde vatandaşlar muhtarlık seçimi için sandık başına gitti.

Hatay'da da Antakya ilçesinde Cumhuriyet ve Karlısu, Defne ilçesinde Toygarlı, Samandağ ilçesinde Yeşilköy, İskenderun ilçesinde Kocatepe, Belen'de Cumhuriyet, Kırıkhan'da da Aydınlı ve Gültepe mahallerinde seçmenlerin muhtarları belirlemek için oy verme işlemi sürüyor.

Osmaniye'de merkeze bağlı Alibeyli, Rızaiye ve Selimiye mahalleleri ile Kadirli ilçesine bağlı Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi ve Aşağıçiyanlı köyünde, Bahçe ilçesine bağlı Kızlaç köyü ve İstiklal Mahallesi'nde vatandaşlar Kovid19 tedbirleri doğrultusunda sandığa giderek oy kullanıyor.

Seçmenler 17.00'ye kadar oylarını kullanabilecek.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER