© Haber Hanesi 2014 - 2025

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden kısa kısa

ANTALYA (AA) Antalya Büyükşehir Belediyesi, üreticiye fide desteğini sürdürüyor, atık su arıtma tesisinde tadilat çalışması başlattı, turizm çeşitliliğini arttırmak için de "Beşkonak Festivali" düzenleyecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği işbirliğiyle yapılacak festival 7 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Çeşitli etkinliklerin düzenleneceği ve rafting yarışması yapılacak festivalde, Antalya'nın ve Beşkonak'ın tanıtımına katkı sağlaması, Köprülü Kanyon'un doğal güzelliklerine dikkati çekmesi planlanıyor.

Belediyeden üreticiye kestane fidesi desteği

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, üreticiye fide ve fidan desteği faaliyetleri kapsamında İbradı ilçesinde kestane fidesi dağıtımı gerçekleştirdi.

Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğünce ilçede yapılan dağıtımda kestane üretimini yaygınlaştırmak amaçlanıyor.

Dağıtımın ardından üreticilere dikim, üretim ve aşılama sürecinde de destek verilecek.

Alanya'da atık su arıtma tesisinde tadilat çalışması yapılıyor

Büyükşehir Belediyesince Alanya ilçesindeki Türkler Mahallesi'nde bulunan Atık Su Arıtma Tesisinde kapsamlı tadilat çalışması yürütüyor.

ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, deniz ve çevre sağlığını korumaya yönelik çalışan tesiste, deniz deşarj hattının onarımı, hattın zarar görmesini engellemek ve tesisin çalışmalarını sürdürebilmesine yönelik onarımları kapsayan çalışmaları sürdürüyor.

Öte yandan, ekipler kent içi trafiği rahatlatacak yeni yol yapım projeleri kapsamında başlattığı Konyaaltı'ndaki yol çalışmalarında sona yaklaştı.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER