© Haber Hanesi 2014 - 2025

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AA’nın ”Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı:

”Arşive çok güzel bir anı bırakmış oluyorsunuz. İleride çocuklarımız, torunlarımız bunlara bakarak sizleri, bizleri yad edecek”

ANTALYA (AA) Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA Antalya Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, Yazıcı'yı ziyaret etti. Ziyarette AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Yazıcı, haber, yaşam ve spor kategorilerinde beğendiği kareleri oyladı.

Yaşam kategorisinde Mehmet Eser'in "Sisin sakladığı şehir" adlı fotoğrafını seçen Yazıcı, haberde ise Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan ve günler süren orman yangınında Mustafa Çiftçi'nin çektiği "Yangından kaçış" adlı fotoğrafa oy verdi.

Yazıcı, spor kategorisinde de yine Mustafa Çiftçi'ye ait Antalya'nın Elmalı ilçesinde bir pehlivanın mücadele esnasındaki rahat tavırlarının yer aldığı "Keyfim yerinde" fotoğrafından yana oy kullandı.

"Arşive güzel bir anı bırakıyorsunuz"

Vali Ersin Yazıcı, her yıl geleneksel olarak AA'nın fotoğraflarını değerlendirdiklerini söyledi. AA'nın güzel bir uygulama gerçekleştirdiğini dile getiren Yazıcı, "Güzel bir iş yapıldığını değerlendiriyorum. Arşive çok güzel bir anı bırakmış oluyorsunuz. İleride çocuklarımız, torunlarımız bunlara bakarak sizleri, bizleri yad edecek." dedi.

Üç kategorideki fotoğrafları teker teker baktığını belirten Yazıcı, özellikle iki tercihini Antalya'ya ait fotoğraflardan yana kullandığını kaydetti. İki fotoğrafın da Antalya için önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Yazıcı, "Türkiye'nin en eski güreşleri burada yapılıyor, oradan bir enstantane seçtim, diğeri de ciğerimizi yakan Manavgat yangınıyla ilgiliydi. Hala doğal olarak acıları ve artçıları devam eden bir yangın oldu." diye konuştu.

Yazıcı, bir daha böyle afetlerin yaşanmaması temennisinde bulundu.

Yıldırım da oylama sonrası Vali Yazıcı'ya AA yayınlarından "100 Yıllık" kitabı hediye etti.


İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi'nde Rektörlük Görevine Prof. Dr. Güner Dağlı Yeniden Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar kapsamında sekiz üniversiteye rektör ataması gerçekleştirildi.

Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

TÜM HABERLER