© Haber Hanesi 2014 - 2025

Antalya’da bir kadın zorla tutulduğunu söylediği evin penceresinden atladı

Yaralanan kadın 112 Acil Servisi ekiplerince hastaneye kaldırıldı

ANTALYA (AA) Antalya'da zorla tutulduğunu iddia ettiği evin penceresinden atlayan kadın yaralandı.

Muratpaşa ilçesinde bir apartmanın yaklaşık 10 metre yükseklikteki 1'inci kat penceresine çıkan Ş.N.E. (19) evde zorla tutulduğunu söyleyerek yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Ş.N.E, polis ekipleri geldiği sırada pencereden atladı. Kadın önce park halindeki otomobilin üzerine, ardından beton zemine düştü.

Yaralanan Ş.N.E, "Beni kaçırdılar. Zorla tutuyorlardı. Kimliğimi aldılar. Ailemle tehdit ediyorlar. Bodrum katına kilitlemekle tehdit ediyorlar. Beni kurtarın." dedi.

Yaralı kadın, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Görgü tanıklarından Yılmaz Aktaş, "Pencereye çıkan kadın, alıkonulduğunu, işkence yapıldığını söyledi. Önce aşağıya pasaport attı. Kendisini daha önce burada görmemiştik. Demir kapılar nedeniyle çıkamadığını belirtti. Polisi aradık ama o sırada atladı. Arabaya çarpması onu yavaşlattı." dedi.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de Kadınların El Emeği Göz Kamaştırdı: 550 Eser Sergilendi

Şehitkamil Belediyesi Aile Merkezlerinde eğitim gören kadınların 8 ay süren eğitimlerin sonunda ortaya çıkardığı eserlerden oluşan El Sanatlar Sergisi, yoğun katılımla açıldı. 550 eserden oluşan sergi büyük beğeni aldı.

KİÜ Öğrencileri TUSAŞ’ta Geleceğin Havacılık Uzmanları Olarak Yetişiyor

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Airbus-TUSAŞ Havacılık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, “İşletmede Mesleki Eğitim Programı” kapsamında havacılık ve savunma sanayiinin öncü kuruluşu TUSAŞ’ta uygulamalı eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı

Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi. 

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

TÜM HABERLER