Antalya’da düzenlenen Çocuk Festivali’ne 30 ülkeden 500 çocuk katıldı
GÜNDEM
ANTALYA (AA) Antalya'nın Serik ilçesinde bir otel tarafından düzenlenen Rixy Çocuk Festivali'ne 30 ülkeden 500 çocuk katıldı.
Belek turizm merkezindeki otelde gerçekleşen etkinlik, çocukların özel kostümlü karakterleriyle birlikte kortej yürüyüşüne katılmasıyla başladı.
Çocuklar için birçok eğlenceli sürprizin hazırlandığı etkinlikte küçük dans gruplarının gösterilerinin yanı sıra, akrobat, balon, sanal gerçeklik ve sihirbaz gösterileri sergilendi.
Özel oyun platformlarının da yer aldığı festival alanının içerisinde oluşturulan yiyecek içecek bölümlerinde çocuklar en sevdikleri tatlı ve yemek seçenekleriyle buluştu. Etkinlik, drone gösterisi ve çocukların beğeniyle izlediği Madrigal Show ile sona erdi.
Otelin genel müdürü Barış Müsellim, çocuklu ailelerin tatil deneyimlerine çok önem verdiklerini ve özen gösterdiklerini söyledi.
Çocukların keyifli, unutamayacakları ve tamamıyla onlara özel bir gün geçirmeleri amacıyla etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Müselleim, "Farklı ülkelerden gelen 500 çocuk misafirimiz bugün pek çok aktivite ile çok eğlenceli bir gün geçirdi. Onların hayallerini gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Bu gösterileri önümüzdeki sezondan itibaren yaz aylarında her ay düzenleyeceğiz." dedi.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.