Antalya’da eğitime hayırsever desteği
GÜNDEM
ANTALYA (AA) Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez ilçesindeki Altınova Esen İlkokulunun bulunduğu arsayı Milli Eğitim Bakanlığına bağışlayan hayırseverlerle protokol imzaladı.
Antalya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, hayırsever Yakup ile eşi Ayşe Esen Altınova Düden Mahallesi'nde üzerinde Altınova Esen İlkokulunun bulunduğu 5 bin metrekarelik arsayı Milli Eğitim Bakanlığına bağışladı.
Valilik'te düzenlenen protokol törenine, Yazıcı ve Esen çiftinin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de katıldı.
Törende konuşan Yazıcı, eğitime yapılan katkıların önemine değinerek, Esen çiftine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Antalya'da hızlı nüfus artışı nedeniyle sıklıkla yeni okul ve derslik ihtiyacının doğduğunu beliren Yazıcı, şunları kaydetti:
"Eğitim kurumlarımız, pansiyonlarımız, spor salonlarımız ve okul çevrelerimiz gerçekten nitelikli bir hale geldi. Ancak Antalya'nın nüfusunun sürekli artması yeni derslik ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Özellikle salgın sürecinde çocuklarımızın daha sağlıklı ve güvenli eğitim alabilmesi için yeni dersliklere, okullara ihtiyacımız var. Bu süreçte eğitime destek vermek bir hayır bir gönül işi olmaktan öte bir vatandaşlık görevidir."
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.