Avrupa’nın en iyi uçak biletleme şirketi Türkiye’den obilet.com oldu
GÜNDEM
İSTANBUL (AA) obilet.com, Avrupa’nın en iyi uçak biletleme şirketi seçildi.
obilet.com açıklamasına göre, online otobüs ve uçak bileti platformu obilet.com, Uluslararası Seyahat Ödülleri (International Travel Awards) 2021’de Avrupa’nın en iyi uçak biletleme şirketi seçildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen obilet.com CEO’su Yiğit Gürocak, "Avrupa’nın en çok otobüs bileti satışı gerçekleştiren bilet satış platformuyuz. Uçak bileti satışlarında da hem geliştirdiğimiz yeni ürünlerle, hem de sektörün güçlü oyuncusu Biletall.com’u satın almamız sayesinde ulaştığımız acente ağımızla payımızı oldukça yükseltmiş bulunuyoruz. Hedefimiz, uluslararası uçuşlardan aldığımız payı daha da artırarak dünyanın dört bir yanından uçak yolcularına ulaşabilmek." ifadelerini kullandı.
50’den fazla ülkeden 5 bine yakın turizmseyahat şirketinin katılım gösterdiği Uluslararası Seyahat Ödülleri, 2018 yılından beri düzenleniyor.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.