BAŞKAN ERKOÇ’A GÜREŞ PLAKETİ
GÜNDEMKahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası başladı.
Osman Sayın Spor Salonu’nda başlayan müsabakalara AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan’ın yanı sıra diğer protokol mensupları ile güreşseverler ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 500 sporcu katıldı.
Müsabakalar seremoni ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, açılış konuşmaları bölümünde kürsüye ilk gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleri ile güreşte önemli bir yere gelindiğine işaret ederek emeği geçenlere teşekkür etti.
Daha sonra kürsüye gelen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Türk Güreşinde Kahramanmaraş’tan sayısız dünya ve Avrupa şampiyonları çıktığını ifade ederek, Kahramanmaraş’ın güreşte önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
Daha sonra kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, özellikle Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak güreşlerde çok üst seviyelerde olduklarını ve Kahramanmaraş’ta güreşin gelişimi adına çok önemli mesafeler kaydettiklerini söyledi.
AK parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ise atasporumuz güreşin yaşatılmasında ve gelecek nesillere aktarılmasında çaba sarfeden ve emek veren herkese teşekkür etti.
Açılış konuşmalarının ardından Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, müsabakaların Kahramanmaraş’ta düzenlenmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a bir plaket takdim ederek teşekkür etti.
Daha sonra Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ise Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un görev süresince başta güreş olmak üzere spora ve sporcuya verdiği destek ve katkılardan dolayı bir plaket takdim ederek teşekkür etti.
Açılış konuşmalarının ardından müsabakalar başladı ve Pazar gününe kadar devam edecek.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.