© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN GÜVEN’DEN YENİ YIL MESAJI

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven yayınladığı bir mesajla hemşerilerinin yeni yılını kutladı.

Başkan Güven, mesajında şu ifadelere yer verdi, “Hicri olsun miladi olsun her yeni yıl sadece takvimlerde değişen bir yaprak değil, aynı zamanda bizler için de yenilenme; hayatı yeniden gözden geçirme fırsatıdır. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekir.

Geçmiş yıllardaki başarılarımızı daha ileri götürmek; eksiklerimizi görerek, onları tamamlamak için iyi bir yenilenme imkânıdır” dedi.

Güven Mesajına şöyle devam etti,” İnşallah hizmet dolu nice yeni yılları; huzur, mutluluk ve başarılarla hep birlikte yaşayacağız. 2018’yi geride bırakırken alnımız açık, yüzümüz ak, vicdanımız huzurlu. 2019’a da zinde ve yeni projelerin, atılımların heyecanı içinde giriyoruz.

Yeni yılın yuvalarımıza, Kahramanmaraş’ımıza, Afşin’imize, Ülkemize, Dünyaya ve Tüm insanlığa; esenlik, huzur, mutluluk ve sevinç getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

TÜM HABERLER