BASTIRMACI - BU HALKIN BERABERLİĞE İHTİYACI VAR !
GÜNDEMMillet İttifakı Onikişubat Seçim ofisi açıldı. Seçim ofisi açılışında konuşan Millet İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı açılışta toplanan kalabalığa seslendi.
Millet İttifakı Onikişubat Seçim ofisi açıldı. Seçim ofisi açılışında konuşan Millet İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı açılışta toplanan kalabalığa seslendi.Bastırmacı konuşmasında şu ifadelere yer verdi ;
" Siyasi otorite bizlere vatan haini diyor , illet diyor zillet diyor ben yıllarda dava adamı oldum , il başkanlığı yapıp milletvekili adayı oldum. Benden hain olur mu ? Kahraman şehirden hain olur mu ? Onikişubat halkı gerekli hizmetleri alamamış bu halkın beraberliğe ihtiyacı var , Kahraman kentin güvene ihtiyacı var Allah'ın izniyle her arkadaşımızı , her vatandaşımızı adı,cinsiyeti , ırkı ,mezhebi ne olursa olsun kardeşlik ve güven ortamını yaşatmak için sizlere bir kez daha söz veriyorum. "
KİMSENİN ŞAPKASIYLA CEKETİYLE BU YOLA ÇIKMADIM
" Kıymetli hemşehrilerim ben inanıyorum ki çıkmış olduğumuz bu yolda şahsım teşkilatım ve tüm sizlerin adayı olarak çıktım. Ben kimsenin şapkasıyla , ceketiyle bu göreve çıkmadım. Ben sizlerden biriyim Sizlerin kardeşiyim. Sizlerle birlikte başarıp sizlerle birlikte yöneteceğiz. " dedi.
Bastırmacı yaşanan ekonomik krizde belediye başkanlığını kazanması durumunda namusuyla çalışan hiç bir belediye çalışanın işine son verilmeyeceğine değindi. Millet İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Bastırmacı sözlerine şöyle devam etti.
BANKAMATİK KARTLARIYLA ÇALIŞANLARA BU MİLLETİN HAKKINI YEDİRTMEYECEĞİM
" Bizim bu millete sözümüz var bankamatik kartlarıyla çalışanlara bu milletin haklarını yedirtmeyeceğim. Bir defaya mahsus bir de bizi deneyin göreceksiniz bizim belediye başkanlığımızda onikişubat huzuru ve güveni yaşayacak. " dedi.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.