BÜYÜKŞEHİR BREZİLYA’DA DÜNYA ŞAMPİYONU
GÜNDEMBrezilya’nın Goiania kentinde 2-10 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Güreş Takımı güreşçilerinden Osman Göçen Dünya Şampiyonu oldu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımında mücadele eden Osman Göçen Brezilya’nın Goiania kentinde düzenlenen Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olarak altın madalya kazandı.
GAYRETLERİMİZ MEYVE VERMEYE BAŞLADI
Serbest Stilde 89 kiloda güreşen Osman Göçen’in bu başarısının göğüslerini kabarttığını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ta spora ve sporcuya verilen desteklerinin meyvelerini almaya başladıklarını ifade ederek: “Osman kardeşimizi bu büyük başarısından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Kahramanmaraş’ı sporcu fabrikası yapacağımızı vaat etmiştik. Bugün gelinen noktaya baktığımızda bu çaba ve gayretlerimizin meyvelerini toplamaya başladık. Lisanlı sporcu sayısı bakımından Türkiye’de üçüncü sıraya yükselen Kahramanmaraş’ımızda Güreş Milli Takımına da güreşçilerimiz çağrılıyor. Bundan dolayı da mutluyuz ve gururluyuz, tüm teknik heyete ve tüm sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.