© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUK İSTİSMARINI ÖNLEME EĞİTİMİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUK İSTİSMARINI ÖNLEME EĞİTİMİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çocuk istismarını önleme ve çocukların korunmasına yönelik annelere eğitim semineri verdirdi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan Saçaklızade Halk Kütüphanesi’nde annelere verilen eğitim seminerinde çocuk istismarının önlenmesi ve çocukların korunması konusu işlendi. Uzman Sosyolog Mukaddes Yeter tarafından sunulan eğitim seminerinde çocuklara yönelik istismarın önlenmesi ve çocukların istismardan korunması konuları işlenirken, aynı zamanda annelerden gelen sorulara da yanıtlar verildi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un direktifleri doğrultusunda halk kütüphanelerimiz de ders çalışma ortamları haricinde eğitim seminerleri ve konferanslar gibi çeşitli aktiviteler de yürütüyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Saçaklızade Halk Kütüphanemizde annelere verilen eğitim seminerinde çocuk istismarının önüne geçilmesi ve çocukların korunması konuları işlendi. Anneler oldukça memnun oldular ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a bu tür hizmetlerden dolayı da teşekkür ettiler. Her hafta farklı bir kütüphanemizde farklı konularda bilgilendirme ve eğitim seminerlerimiz devam ediyor” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER