© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR’DEN EKSTREM SPOR FESTİVALİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi heyecan tutkunlarını Kahramanmaraş’ta ağırlayacak.

Kahramanmaraş’ta 18-21 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Ekstrem Spor Festivali, Rafting, Yamaç Paraşütü, Kano Kürek Yarışları, Dragon yarışları, Oryantring Müsabakaları, 22 Oyunlu Macera Parkı Yarışları, Tırmanma Duvar Yarışları, Paintbal organizasyonunu kapsıyor.

‘Havada, Karada, Suda Heyecan ve Adrenalin Kahramanmaraş’ta’ sloganı ile hazırlanan Ekstrem Spor Festivali 19 Ekim 2018 Cuma günü saat 10.00’da Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde Rafting, Kano, Kürek ve Dragon Bot Yarışları Eleme Turları ile başlayacak.

20 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 10.00’de Kılavuzlu Sır Barajı Havzasında Rafting startı verilecek. Aynı gün saat 10.30’da Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde Kano Kürek Yarışları Startı, Saat 11.00’de  Dragon Yarışları Startı verilecek.

Yine 20 Ekim Cumartesi günü saat 12.00-13.00 Yamaç Paraşütü Uçuşları Ahirdağ Anten Bölgesi, Narlı Kardelen Tepesinde uçuşlar gerçekleştirilecek.

20 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 14.00 – 16.00 Ekstrem Park Açılış Töreni ve Ekstrem Spor Yarışları

Saat 14.00’de Geleneksel Oyunlar ve Ödül Töreni saat 14.30’da Oryantring ve İzcilik

21 Ekim 2018 Pazar günü ise saat 10.00’da Kılavuzlu Sır Barajı Havzası’nda Rafting yarışları, saat 10.30 Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde Dragon, Kano, Kürek yarışları yapılacak.

Saat 16.00’da Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde Kano Kürek Yarışları ve Dragon Yarışları’nın Ödül Töreni gerçekleştirilecek.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER