© Haber Hanesi 2014 - 2025

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Mersin’de konuştu:

”Yarınki mitingimize milletimizi davet ediyoruz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun bütün Mersinlileri milletin sesine ses olmak, ortak olmak için Tevfik Sırrı Gür Stadı yanındaki alana davet ediyoruz”

MERSİN (AA) CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, hangi siyasi görüşten olursa olsun bütün Mersinlileri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu'nun yarın Mersin'de katılacağı mitinge davet etti.

Ağbaba, partisinin Mersin İl Başkanlığı önünde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ve diğer ilgililerle basın açıklaması yaptı.

Mersin'de gerçekleştirecekleri mitingde milletin sesinin yükseleceğini ifade eden Ağbaba, "Mersin'in her alanı bizim için meydandır. Her alan halkımızla buluşmak için bir alandır." diye konuştu.

Mitinge herkesi davet ettiklerini belirten Ağbaba, "Yarınki mitingimize milletimizi davet ediyoruz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun bütün Mersinlileri milletin sesine ses olmak, ortak olmak için Tevfik Sırrı Gür Stadı yanındaki alana davet ediyoruz. Bu mitingimizi en çok Cumhur İttifakı için yapıyoruz. Cumhur İttifakı'na milletin sesini duyurmak için yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ağbaba, Kılıçdaroğlu'nun Türkiye İstatistik Kurumuna (TÜİK) yönelik ziyaretine ilişkin, "Maalesef TÜİK'in kapıları kapandı. TÜİK'in kapıları demokrasiye, liyakate kapandı. Türkiye'nin geldiği nokta bu. Türkiye maalesef TÜİK ile beraber demokrasinin de liyakatin de devlet kurumlarında ne hale geldiğini gösteriyor. TÜİK'in kapılarının kapatılması sadece kendi korkusu değil TÜİK'e talimatla iş yapanların da korkusudur." dedi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

Çimko, Halep’te Yeni Entegre Çimento Fabrikası Yatırımını Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor

SANKO Holding bünyesinde faaliyet gösteren yapı malzemeleri sektörünün öncü şirketlerinden Çimko, Suriye’nin Halep kentinde yaklaşık 200 milyon dolara varan değerde entegre çimento fabrikası yatırımı gerçekleştiriyor.

TÜM HABERLER