CarrefourSA’ya Stevie Awards’tan 7 ödül birden
GÜNDEMŞirket, hizmet kalitesi, müşteri yönetimi, doğru fiyat ve ürün yönetiminin yanı sıra insan kaynakları ve çevre konusunda hayata geçirdiği projelerle, Stevie Awards’tan 2 altın, 4 gümüş ve 1 bronz ödülle döndü
İSTANBUL (AA) CarrefourSA, iş dünyasının önemli ve prestijli organizasyonları arasında yer alan Stevie Awards'ta 7 ödüle birden layık görüldü.
CarrefourSA açıklamasına göre, şirket, hizmet kalitesi, müşteri yönetimi, doğru fiyat ve ürün yönetiminin yanı sıra insan kaynakları ve çevre konusunda hayata geçirdiği projelerle, Stevie Awards'tan 2 altın, 4 gümüş ve 1 bronz ödülle döndü.
İşitme engelli çalışanlar için tasarladığı "Ellerin Sesi" projesi, Stevie Awards for Great Employers yarışmasında "Çeşitlilik ve Kapsayıcılık" kategorisinde bronz ödüle layık görülürken, ambalaj atığını azaltmak ve israfı önlemek amacıyla oluşturulan "Kendi Kabınla Gel" projesi ise "Stevie International Business Awards"ta "Yılın İletişim ve Halkla İlişkiler KampanyasıÇevre" alanında gümüş ödül aldı.
CarrefourSA, müşteri deneyimi ekibinin geçen yıl başlattığı ve "Müşterinin Sesi (Voice of Customer)" çatısı altında yürüttüğü projelerle de 4 ayrı ödülün sahibi oldu.
"Yılın Şirketi" kategorisinde gümüş ödül
"Yılın En İyi Müşteri Hizmetleri Ekibi" ve "Müşteri Memnuniyetinde Başarı" kategorilerinde altın ödülün sahibi olan CarrefourSA, "Yılın Müşteri Hizmetleri Departmanı" ve "Tüketici Servisleri” alanlarında gümüş ödül kazandı.
CarrefourSA, "Yılın Perakende Alanında En İyi Şirketi" kategorisinde ise gümüş ödülü almaya hak kazandı.
"Bu ödüller, vizyonumuzun ve kararlılığımızın en güçlü göstergesi"
Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan CarrefourSA Üst Yöneticisi (CEO) Kutay Kartallıoğlu, "Doğrusu CarrefourSA'da" diyerek tanımladıkları yeni nesil market anlayışlarının, operasyonel mükemmeliyetin ötesinde sürdürülebilirlik konusunda da çok ciddi bir kararlılığı vurguladığını bildirdi.
"Aldığımız ödüller, bu konudaki kararlılığımızın ve ortaya koyduğumuz vizyonun en güçlü göstergesi." ifadesini kullanan Kartallıoğlu, şu açıklamalarda bulundu:
"Her yıl 12 binin üzerinde başvurunun değerlendirildiği Stevie Awards bünyesinde, en çetin rekabetin yaşandığı kategorilerde 7 ödüle layık görülmek, bu çabalarımızın uluslararası alanda da fark edildiğinin ve takdir edildiğinin ispatı. Bu ödüllerin verdiği güçle, yolumuza daha güçlü şekilde devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde, aynı heyecan, motivasyon ve inançla ülkemizi ve dünyayı kapsayıcı, öncü, örnek projelerle tanıştırmaya devam edeceğiz."
İlginizi Çekebilir
Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı
Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi.
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.