© Haber Hanesi 2014 - 2025

DEMİRDÖĞEN' BİZ TEŞKİLATIMIZA GÜVENİYORUZ!

DEMİRDÖĞEN' BİZ TEŞKİLATIMIZA GÜVENİYORUZ!

24 Haziran’da yapılacak seçimler için aday adaylığı başvurularının tamamlanmasının ardından Kahramanmaraş milletvekilliği için AK Parti’de temayül yoklaması yapıldı. Temayülden çıkacak sonuca güvendiklerini belirten AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ahmet Asım Demirdöğen, “Rabbim hizmet niyetiyle yola çıkmış olan herkesin yolunun açık etsin. Biz teşkilatımıza güveniyoruz, buradan çıkacak karar en doğru karar olacaktır” dedi.  Gençliğin içinde bulunan bir isim olarak; gençlerin beklentilerini ve temennilerini hem parti hem meclis gündemine taşıma gayreti içinde olduklarını ifade eden Demirdöğen, Kahramanmaraş’ın temel değerleri ve genel sorunlarının bilincinde olduklarını dile getirerek şu açıklamalarda bulundu: “24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri için milletvekili aday adaylarımızla birlikte Kahramanmaraş’ taki temayül yoklamasına geldik. Temayül günü iki türlü rahmet var. Birincisi dışarda çok güzel yağmur var. Allah bugün bereketi bahşetti. Bereketiyle rahmetini tecelli ettirdi. Bir diğeri ise hem memleketi için hem de partisi için vatanı ve milleti için hizmet etmek isteyen birçok aday adayımız hizmet etmek suretiyle gönüllülük esasıyla bu sürece baş koymuş, onu gördük. Biz de inşallah bir niyetle bu süreçte dâhil olmak istiyoruz. Biz de bu süreçte sivil toplum kuruluşları kapsamında gençlik merkezi ve gençlik çalışmaları ve projeleri kapsamında bir katkımız olur düşüncesiyle partimizi ve partimizin nezdinde iktidarımızın ve meclisin gençlerle irtibatını arttırmak gençlerin beklentilerini, heyecanını parti gündemine ve meclis gündemine taşımak sorunlarına çözüm ortağı olmak istiyoruz. Aynı zamanda biz bu şehrin çocuğuz. Bu şehirde doğduk. Bu şehirde büyüdük. Bu şehrin sokaklarında terledik. Bu şehrin sokakları evimiz, yurdumuz oldu. Dolayısıyla biz şehrimize hizmet etmek istiyoruz. Şehrimizin bir parçası olduğumuza inanıyoruz. Şehrimizde bulunan bu ruha sahip çıkmak istiyoruz. Bu erdemde buluşmak ve bu erdemi yükseltmek istiyoruz. Bu gayret ve niyetle yola çıktık. Rabbim mahcup etmesin. Aday adayı olan bütün abilerimize, kardeşlerimize rabbim başarılar ihsan eylesin, sonu hayırlı olsun. Sonucu her ne olursa olsun inşallah bu işten memleketimiz, vatanımız, milletimiz kazançlı çıksın inşallah.” (HABER-FOTO: KENAN ONARAN) 

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerine 200 Milyon TL Destek

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, üniversite öğrencilerine yönelik eğitim desteğini bu yıl da sürdürüyor. Birinci dönem 10 bin TL, ikinci dönem 10 bin TL olmak üzere toplam 20 bin TL eğitim desteği sağlayacak olan Şehitkamil Belediyesi, üniversiteli gençler için 200 milyon TL bütçe ayırdı. Başkan Yılmaz, “Bir öğrencinin hayaline, bir ailenin umuduna ortak olmak istiyoruz. Bizim sizlerden tek isteğimiz, derslerinize çalışmanız” dedi.

Bakan Kacır Ve Selçuk Bayraktar, SANKO Yürütücülüğünde Düzenlenen TEKNOFEST İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışmasını Ziyaret Etti

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, SANKO Holding Yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması’na katılan finalist öğrencileri ziyaret ederek, projeleri incelediler.

SANKO Üniversitesi Öğrencisi Avrupa Kardiyoloji Kongresi’nde Araştırma Sundu

SANKO Üniversitesi Rektör Danışmanı ve ABD Pittsburgh Üniversitesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Özlem Soran başkanlığında tıp fakültesi öğrencileri tarafından dokuz yıl önce başlatılan koroner arter hastalığından birincil koruma içerikli çalışmanın uzun dönem sonuçlarına ilişkin araştırma, Avrupa Kardiyoloji Kongresinde sunuma seçilerek, Tıp Fakültesi beşinci sınıf öğencisi Songül Merve Güven tarafından sunuldu.

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

TÜM HABERLER