© Haber Hanesi 2014 - 2025

EVRİ 3. BAHAR ŞENLİĞİ'NE BAŞKAN BOZDAĞ DAMGASI

EVRİ 3. BAHAR ŞENLİĞİ'NE BAŞKAN BOZDAĞ DAMGASI

Pazarcık’ta Evri 3. Geleneksel Bahar Şenliği bu yılda Evri Mahallesinde birbirinden güzel farklı etkinliklerle düzenlendi. Her yıl farklı etkinliklerle düzenlenen bahar şenliğine Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Kaymakamı Çağlayan Aydın, Pazarcık İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu, Belediye Meclis Üyeleri, Evri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kasırga ve çok sayıda Evri’li vatandaşlar katıldı. Pazarcık Evri Mahallesinde düzenlenen Bahar şenliğinde birbirinden ünlü yerel sanatçıların sahne almasıyla başlayan program vatandaşların halaylar çekmesiyle devam etti. Evri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kasırga ve Evri’li vatandaşlarla birlikte halay çeken Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve İlçe Kaymakamı Çağlayan Aydın, Evri 3. Geleneksel Bahar Şenliğinde Evri’li vatandaşlarla halaylar çekerek vatandaşların sevincine ortak oldu. Başkan Bozdağ ve Kaymakam Aydın’ın vatandaşlara eşlik etmesinin ardından devam eden Evri 3. Geleneksel Bahar Şenliği, vatandaşlar tarafından halaylar çekmesiyle devam etti.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerine 200 Milyon TL Destek

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, üniversite öğrencilerine yönelik eğitim desteğini bu yıl da sürdürüyor. Birinci dönem 10 bin TL, ikinci dönem 10 bin TL olmak üzere toplam 20 bin TL eğitim desteği sağlayacak olan Şehitkamil Belediyesi, üniversiteli gençler için 200 milyon TL bütçe ayırdı. Başkan Yılmaz, “Bir öğrencinin hayaline, bir ailenin umuduna ortak olmak istiyoruz. Bizim sizlerden tek isteğimiz, derslerinize çalışmanız” dedi.

Bakan Kacır Ve Selçuk Bayraktar, SANKO Yürütücülüğünde Düzenlenen TEKNOFEST İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışmasını Ziyaret Etti

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, SANKO Holding Yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması’na katılan finalist öğrencileri ziyaret ederek, projeleri incelediler.

SANKO Üniversitesi Öğrencisi Avrupa Kardiyoloji Kongresi’nde Araştırma Sundu

SANKO Üniversitesi Rektör Danışmanı ve ABD Pittsburgh Üniversitesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Özlem Soran başkanlığında tıp fakültesi öğrencileri tarafından dokuz yıl önce başlatılan koroner arter hastalığından birincil koruma içerikli çalışmanın uzun dönem sonuçlarına ilişkin araştırma, Avrupa Kardiyoloji Kongresinde sunuma seçilerek, Tıp Fakültesi beşinci sınıf öğencisi Songül Merve Güven tarafından sunuldu.

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

TÜM HABERLER