Hatay’da trafik tartışmasında halk otobüsünün camlarını kıran sürücü kameraya yansıdı
GÜNDEMŞikayetçi olan otobüs şoförü Mehmet Işık: ”Elimden tuttu ve aşağı indirmeye çalıştı. Ben de ’Kardeşim işine git, senden bir şey istemiyorum’ dedim. Bunun üzerine tuttu silecekleri kopararak, otobüsün camlarına vurdu”
HATAY (AA) Hatay’da, trafikte kendisine "korna çaldığı" gerekçesiyle özel halk otobüsü şoförüyle tartışan sürücünün, aracın camlarını ve sileceğini kırması güvenlik kamerasına yansıdı.
Antakyaİskenderun kara yolunun 600 Konutlar mevkisi servis yolunda ilerleyen 31 BB 0108 plakalı özel halk otobüsünün şoförü Mehmet Işık (62), bir anda yola girdiği iddiasıyla 31 TA 177 plakalı otomobili görünce korna çalarak uyarıda bulundu.
İsmi henüz öğrenilemeyen otomobil sürücüsü, kendisine korna çalınmasına sinirlenerek içinde yolcular bulunan otobüsün önünü kesti. Işık'a saldırmak isteyen otomobil sürücüsü, iki yolcunun engellemesiyle otobüsün dışına götürüldü.
Sürücü, otobüsün sileceğini koparıp camlarını kırdıktan sonra otomobiliyle bölgeden uzaklaştı.
Bu anlar otobüsün güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Otobüs şoförü şikayetçi oldu
Mehmet Işık, AA muhabirine, plakası belirlenen otomobilin sürücüsünden şikayetçi olduğunu, 21 yıllık meslek hayatında ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını söyledi.
Otobüste bulunan yolcuların araya girmesiyle saldırıdan kurtulduğunu anlatan Işık, şunları kaydetti:
"Ben yolcu taşıyorum, insan taşıyorum. Olay sırasında 50'nin üzerinde yolcum vardı, her an bir kaza olabilirdi. Korna çaldığım için 'Niye korna çalıyorsun?' diyerek bana saldırdı, üzerime hücum etti. Benim hızım 3035 kilometredeydi. Ben yoluma devam ederken birden önüme çıktı. Hafif frene dokunarak korna çaldım. Şahıs 10 metre önüme geçerek önümde durdu. Otobüse kadar çıkıp bana hücum etti. Elimden tuttu ve aşağı indirmeye çalıştı. Ben de 'Kardeşim işine git, senden bir şey istemiyorum' dedim. Bunun üzerine tuttu silecekleri kopararak, otobüsün camlarına vurdu."
Olay anında hiçbir şekilde karşılık vermediğini de ifade eden Işık, aracının zararının 30 bin lira civarında olduğunu sözlerine ekledi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.