İNSANLIĞIMIZ ÖLMESİN YARDIM KAMPANYASI
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat Yardım İşbirliğinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte Değerler Eğitimi kapsamında il genelinde düzenlenecek Yemen Açlıktan Ölüyor, (İnsanlığımız Ölmesin) Kampanyası için istişare toplantısı yapıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Hayrat Yardım Bölge Koordinatörü Muhammed Ubeyd Köşker, Kahramanmaraş İsar Derneği Başkanı Ali Şenel, Memur-Sen Başkanı Abdulaziz Aydın, Tügva Şube Başkanı Furkan Seyithanoğlu, Genç Ufuk Derneği Başkanı Şevket Yeşilördek, İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ömer Süha Uslu, Saçaklızade Vakfı Başkanı Ali Demirdöğen, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi adına Hasan Balbaba, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü İbrahim Altun,Türkiye Diyanet Vakfı temsilcileri katıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı değerlendirmede: “Nerde bir mazlum varsa Büyükşehir Belediyesi olarak mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz. Hamiyetperver Necip Kahramanmaraşlı Kardeşlerimiz nakdi bağışlarla Yemenli kardeş mazlumlara sahip çıkacak” dedi
Kampanya özellikle il genelinde 300 bin öğrenciye Vicdan ve Merhamet duygusunu yaşatmak için 300 bin afiş bastırılarak velilere ulaştırılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde mazlum coğrafyalara bu güne kadar gönderilen yardımların nakdi değeri 8,5 milyon TL’yi geçti.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.