© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Piazza’dan Kaçırılmaz Kampanya

Kahramanmaraş Piazza’dan Kaçırılmaz Kampanya

Ulusal ve uluslararası geniş marka karmasıyla; hesaplı ve bol seçenekli alışveriş imkanı sunan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, düzenlediği kampanyalarla alışverişi daha cazip hale getiriyor. Piazza bu kapsamda, 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine, sıfır kilometre otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor. Açıldığı 26 Nisan 2013 tarihinden bugüne kadar ziyaretçilerini, çok sayıda seçkin markalardan araç sahibi yapan Kahramanmaraş Piazza’nın bu kez hediyesi Fiat Egea Sedan olacak. 9 Temmuz 2018 - 6 Kasım 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, 150 TL ve üzeri alışveriş yapacak her ziyaretçiye otomobil kampanyası için bir adet çekiliş kuponu verilecek. Alışverişlerini artıranlar aynı oranda çekiliş kuponu sahibi olup, sıfır kilometre otomobile daha fazla yaklaşma fırsatı bulacaklar. Kampanyaya katılmak isteyenler alışverişlerini belgeleyen aynı tarihli, 150 TL ya da üzerindeki fiş ya da faturalarla AVM’nin danışma birimine başvurarak, çekiliş kuponlarını anında alabilecekler. Kampanya bitiminde Milli Piyango İdaresi ve Noter eşliğinde, ziyaretçilerin huzurunda yapılacak çekilişte son model Fiat Egea Sedan Easy modeli otomobil sahibini bulacak. Kahramanmaraş'ın tek, bölgenin en büyük AVM'si Piazza'nın son model otomobil kampanyası, şimdiden hayalleri süslemeye başladı.

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER