© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta köprü inşaatı tamamlandı

KAHRAMANMRAŞ (AA) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Aksu Çayı'nın ayırdığı Dulkadiroğlu ve Türkoğlu ilçelerini birbirine bağlayan köprünün yapımını tamamladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yazılı açıklamasında, yol, köprü ve menfez çalışmalarıyla yerleşim yerlerinin ulaşım altyapısını güçlendirmeyi sürdürdüklerini belirtti.

Güngör, bu kapsamda Türkoğlu ilçesi kırsal Kuyumcular Mahallesi sınırları içerisinde yaklaşık 10 milyon lira harcanarak araç ve yaya trafiğine hazır hale getirilen köprünün vatandaşların hizmetine sunulduğunu ifade etti.

Kahramanmaraş'ı daha ulaşılabilir bir kent haline getirebilmek için yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Güngör, şunları kaydetti:

"Yerleşim yerlerimizin ulaşım ağını güçlendirmek ve standardını artırmak için yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Türkoğlu ilçemizde Kuyumcular Mahallesi'nde hayata geçirdiğimiz 100 metrelik köprümüzü de tamamladık. Burası toplamda 10 milyon TL'lik bir yatırım. Bölgedeki birçok mahallenin ulaşımda istifade edeceği köprü ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun."

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

TÜM HABERLER