© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta telefon dolandırıcılığı iddiasıyla 3 kişi yakalandı

KAHRAMANMARAŞ (AA) Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde bir çiftçinin telefonla dolandırıldığı iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Kelibişler Mahallesi'nde yaşayan Y.A. (57) telefonda kendisini emniyet personeli olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldığı iddiasıyla İlçe Jandarma Komutanlığı'na başvurdu.

Y.A. ifadesinde "hakkında suç dosyası var kaldırılması için elinde ne kadar para ve altın varsa hazır et" demesi sonucu elindeki 139 bin lira ve 8 cumhuriyet altınını elden şüpheli şahsa teslim ettiğini ve bir gün sonra dolandırıldığını anlayıp jandarmaya başvurduğunu belirtti.

Türkoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) desteğiyle, şüphelilerin E.T. (35), İ.T. (18) ve E.Ç. (27) olduğunu ve araçla Osmaniye'nin Kadirli ilçesine gittiğini tespit etti.

Belirlenen adrese Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde operasyon düzenleyen ekipler, şüphelileri yakalayarak Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine getirdi.

Para ve altınlar Y.A'ya teslim edilirken şüpheliler, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER