Kipaş Holding’den İTÜ öğrencilerine staj desteği
GÜNDEM
KAHRAMANMARAŞ (AA) Kipaş Holding, tekstil sektöründeki yaklaşık 40 yıllık tecrübesini İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencilerine aktaracak.
Holdingden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Tekstil Mühendisliği bölümüne staj programları kapsamında sponsor olan Kipaş Holding, öğrencilerin en üst seviyede deneyim elde etmesini amaçlıyor.
Program kapsamında yaklaşık 60 öğrenciye ev sahipliği yapan Kipaş Holding, öğrencilere lisans eğitim öğretiminde alınan teorik ve uygulamalı bilgileri pekiştirmek için, süresi ve konusu lisans öğreniminin özelliklerine ve gereklerine göre belirlenen esaslar çerçevesinde staj imkanı sağlıyor.
Kipaş Tekstil'e ait dokuma, denim, boya terbiye, laboratuvar ve iplik işletmelerinde öğrencilerin, meslek alanlarını tanımaları, tasarım ve planlama pratiği kazanmaları, mezuniyet aşamasında meslek alanlarını planlamaları, üretim ve pazarlama sürecine yönelik bilgi ve birikim sağlamaları ve uzmanlaşmak istenilen konulara ilişkin en üst seviyede deneyim elde etmeleri amaçlanıyor.
Konuyla ilgili açıklamada görüşlerine yer verilen Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, holding olarak başarılı ve çalışkan gençlere her zaman destek olduklarını söyledi.
Öğrencilere staj programı kapsamında başarı temennisinde bulunan Öksüz, şunları kaydetti:
"Kipaş Holding olarak amacımız, başarılı, çalışkan ve idealist gençlerimizin meslek hayatlarında önemli noktalara gelmelerini sağlamak ve ülke ekonomimize destek olmaları için edindiğimiz tecrübeleri onlara en verimli şekilde aktarmak. Bizler, Türkiye'nin tüm üniversitelerinden öğrencilerimize stajyer programımız kapsamında destek oluyoruz. İstanbul Teknik Üniversitesi'ne sponsor olmamızın başlıca sebebi, tekstil alanında üniversitemizin ve öğrencilerinin gösterdikleri büyük başarılar. Ayrıca gençlerimizin memleketimiz Kahramanmaraş'ı, kültürümüzü ve yatırımlarımızı yakından görmelerini de istedik. Öğrencilerimize hoş geldin diyor staj programlarında ve meslek hayatlarında başarılar diliyoruz."
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.