Konya Şeker, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hastalarını ağırladı
GÜNDEMKonya Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalar ile Konya Şeker katılımcıları, farkındalıkların toplumun vazgeçilmezleri olduğunu ve hayatın birliktelikle güzelleşeceğini göstermek maksadıyla Konya Şeker’de düzenlenen yemekle bir araya geldi
İSTANBUL (AA) Konya Şeker, farkındalık etkinlikleri çerçevesinde Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde (TRSM) tedavi gören hastaları konuk etti.
Konya Şeker açıklamasına göre, Konya Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalar ile Konya Şeker katılımcıları, farkındalıkların toplumun vazgeçilmezleri olduğunu ve hayatın birliktelikle güzelleşeceğini göstermek maksadıyla Konya Şeker’de düzenlenen yemekle bir araya geldi.
Anadolu Birlik Holding İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Murat Akın, Anadolu Birlik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşat Ersöz, Konya Şeker Genel Müdürü Kemal Ateş ve diğer ilgililerin hazır bulunduğu programa TRSM Sorumlu Hekimi Uz. Dr. Münir Karaaslan, Sorumlu Hemşire Cennet Gezer, Beyhekim TRSM çalışanları ve hastalar katıldı.
Açıklamada, etkinlikte konuşmasına yer verilen Anadolu Birlik Holding İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Murat Akın, Konya Şeker’in sosyal sorumluluklarının farkında olan bir kurum olduğunu, bu çerçevede böyle bir programı hazırlamaktan oldukça mutlu olduklarını ifade etti.
TRSM Sorumlu Hekimi Uz. Dr. Münir Karaaslan ise kendilerini Konya Şeker’in ağırlamasının hastalar açısından çok önemli olduğunu belirterek, Konya Şeker yetkililerine teşekkür etti. Karaaslan ayrıca Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin tanıtıp faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.
Program sırasında sosyal sorumluluk anlayışı ile tüm katılımcılar renkli konuşmalarla hoşça vakit geçirdi. Duygulu anlara sahne olan programın sonunda, Karaaslan ve Sorumlu Hemşire Gezer, Anadolu Birlik Holding İcra Kurulu Başkanı Akın’a bir hediye takdim etti.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.