Kumluca Demirspor Kulübü sporcuları, Kaymakam Kolsuz’u ziyaret etti
GÜNDEM
ANTALYA (AA) Yıldızlar Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde altın madalya kazanan Kumluca Demirspor Kulübü sporcuları, Kaymakam Uğur Kolsuz'u makamında ziyaret etti.
Kaymakam Kolsuz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Koca, Kumluca Demirspor Kulübü antrenörü Ferdi Büyükkuşçular, 2021 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde bayanlar 63 kiloda Antalya şampiyonu olan Yağmur Aydın, erkekler 73 kiloda il üçüncüsü olan Talha Çevik ile bir süre sohbet etti.
Sporcuları kutlayan Kolsuz, her ailenin çocuklarını mutlaka bir spor dalına yönlendirmesi gerektiğini ifade etti. Yüzme kursları, judo, tekvando, güreş, voleybol, futbol, hentbol gibi farklı spor dallarında eğitim ve kurs alma imkanı sunduklarını vurgulayan Kolsuz, "Kaymakamlık olarak forma ve ayakkabı gibi destekler vermeye hazırız. Yeter ki gençlerimiz spor gibi sosyal faaliyetlerde bulunsun." dedi.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Koca da Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasının 1315 Ağustos'ta Aksaray'da yapılacağını, Türkiye şampiyonasında ilçeyi temsil edeceklerini belirtti.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de Kadınların El Emeği Göz Kamaştırdı: 550 Eser Sergilendi
Şehitkamil Belediyesi Aile Merkezlerinde eğitim gören kadınların 8 ay süren eğitimlerin sonunda ortaya çıkardığı eserlerden oluşan El Sanatlar Sergisi, yoğun katılımla açıldı. 550 eserden oluşan sergi büyük beğeni aldı.
KİÜ Öğrencileri TUSAŞ’ta Geleceğin Havacılık Uzmanları Olarak Yetişiyor
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Airbus-TUSAŞ Havacılık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, “İşletmede Mesleki Eğitim Programı” kapsamında havacılık ve savunma sanayiinin öncü kuruluşu TUSAŞ’ta uygulamalı eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.
Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı
Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi.
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.