© Haber Hanesi 2014 - 2025

Manisa’daki trafik kazasında yaşamını yitiren taraftarın cenazesi Hatay’da defnedildi

HATAY (AA) Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüsün Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Erman Can Artan'ın cenazesi, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde toprağa verildi.

Osmaniye Devlet Hastanesi morgundan alınan Erman Can Artan'ın (35) cenazesi, Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki Çamlık Mezarlığı'na getirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Osmaniye İl Müdür Yardımcısı Ali Kılıçkeser tarafından kıldırılan namazın ardından evli ve üç çocuk babası Artan'ın cenazesi toprağa verildi.

Cenazeye, Artan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Osmaniye Vali Yardımcısı Adem Yılmaz ile Osmaniye Vali Yardımcısı vekili Uğur Muzaffer Çam, Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balkaya, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Osmaniyespor FK Başkanı Bülent Çenet, Aile ve Sosyal Hizmetler Osmaniye İl Müdür Yardımcısı Hamit Coşkun ve farklı il ve ilçelerden gelen taraftarlar katıldı.

TFF 3. Lig ekibi Osmaniyespor FK'nın taraftarlarını taşıyan minibüsün, 27 Kasım'da Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetmiş, 9 kişi yaralanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER