Mersin’de 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı
GÜNDEM
MERSİN (AA) Mersin'in Tarsus, Silifke, Mut, Anamur ve Gülnar ilçelerinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla programlar düzenlendi.
Gülnar'da Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Çalık, Atatürk Anıtına çelenk koydu. Burada konuşan Çalık, her zaman vatandaşın yanında olduklarını, onların sorunlarını ilgili yerlere aktarmak için çalıştıklarını belirtti.
Silifke'de bir otelde kaymakamlık tarafından muhtarlara kahvaltı programı düzenlendi. Kaymakam Abdullah Aslaner, muhtarların gününü kutlayarak onlara başarı diledi.
Tarsus'ta da saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Tarsus Muhtarlar Derneği ve TarsusÇamlıyayla Muhtarlar Derneği yöneticileri Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Benli, günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.
Mut ilçesinde de Muhtarlar Dernek Başkanı Recep Şeker tarafından Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. Törene, Kaymakam Batuhan Bingöl ile kurum amirleri katıldı.
Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, yayımladığı mesajda, muhtarların demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturduğunu ifade etti. Muhtarların mahallelerde devletin temsilcisi olduğunu belirtem Bozdemir, muhtarların gününü kutladı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.