Mersin’de tantuni ustaları AA’nın ”Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı
GÜNDEM
MERSİN (AA) Mersin'deki tantuni ustaları, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen tantuni ustaları, "çevre ve yaşam", "haber" ile spor kategorilerindeki fotoğrafları değerlendirdi.
Tantuni ustası Cemal Gültekin, haber kategorisinde Ayman Yaqoob'un "Ateş topu", çevre ve yaşam kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Masumiyet", sporda ise Hilmi Tunahan Karakaya'nın "Bulutlarda dolaşmak" fotoğrafını seçti.
Ersin Polat da haberde Ayman Yaqoob'un "Ateş topu", çevre ve yaşamda Pankaj Nangia'nın "Yeni yıl neler getirecek?", sporda ise Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Messi'nin peşinde" fotoğrafına oy verdi.
Tantuni ustası Sinan Yıldız, haberde Murat Şengül'ün "Yolumuz bir", çevre ve yaşamda ise Şebnem Coşkun'un "Gün ışığı ağları", sporda ise Mustafa Ünal Uysal'ın "Mersin'de Triatlon heyecanı" fotoğrafını seçti.
Hayrettin Öncü de haberde Valeria Ferraro'nun "Hayata tutunanlar", sporda Daria Isaeva'nın "Havalı duruş" çevre ve yaşamda ise Ömer Yasin Ergin'in "Renkli kişilik Aziz Amca" adlı fotoğrafına oy verdi.
Tantuni ustaları, oylamaya katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.