© Haber Hanesi 2014 - 2025

ONLAR KONUŞUR,OSMAN OKUMUŞ YAPAR

Yüzlerce araçla seçim ofisinde buluşarak Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş’a destek için geldi.

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, Bizim başkaları gibi seçim kaygımız yok. Bizim kaygımız son güne kadar durmadan çalışmak ve gelecek nesillere daha güzel bir Türkoğlu  bırakabilmektir.

Beyoğlu, Şekeroba, Dedeler, Yeşilyurt, Ceceli ve Akçalı Mahallelerini Cumhur İttifakı Seçim Ofisimizde buluşma töreni, her zaman olduğu gibi yine adeta miting havasında geçti.

Beyoğlu, Şekeroba, Dedeler, Yeşilyurt, Ceceli ve Akçalı Mahallelerinin katılımlarıyla gerçekleşen programda Başkan Okumuş şunları konuştu; 10 sene Türkoğlu’nu köylükten kurtarmayan, çöpten, çamurdan, kokudan kurtaramayanlar, 5 yılda yaptığımız hizmetleri görmezden geliyorlar.

Biz 5 yılda Türkoğlu’nu  şehir yaptık. Şekeroba’yı, Beyoğlu’nu, Kılılı, Yeşilyöre, Hacıbebek, Çobantepe, Göllühöyük ve Orçan’nın bütün köylerine asfalt yaptık. 2014’ te geldim, Türkoğlu Belediye Binası ve içindekiler içler acısı, en uzak köydeki evden kötü bir binaydı. Ama saray gibi bir belediye binası yaptım. Belediye ye ciddiyet geldi. Bizler 5 senede buranın 20 katı büyüklüğündeki Türkoğlu’nu, Narlı’ dan Osmaniye sınırına, Çataloluk,Dolucaya kadar Aksu ve Nurdağı arasını 5 senede şehir havasına getirdik. Buradaki caddeler üzerindeki yerleri 6 kata çıkardım neden, gelen memurlarımız oturabilsin Türkoğlu’nda kalabilsin diye.

Azimle, tevazu, samimiyet ve gayretle, inşallah Türkoğlu’muzu hep birlikte tüm Türkiye'ye örnek olacak marka bir ilçe yapacağız.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER