Opel, “Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası” seçildi
GÜNDEMOpel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin: ”Yenilenen Mokka modelimiz ekseninde yaptığımız çalışmalarla adeta geleceğe yatırım yaptık ve Opel Türkiye ailesi olarak tüm bu çalışmalarımızın karşılığını alıyor olmaktan son derece mutluyuz”
İSTANBUL (AA) Opel, Marketing Türkiye'nin düzenlediği The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde "Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası" seçildi.
Opel Türkiye açıklamasına göre, Marketing Türkiye ve pazar araştırmaları şirketi Akademetre iş birliğiyle düzenlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nin sahipleri belli oldu.
İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü araştırması baz alınarak düzenlenen etkinlik, bu yıl 70’e yakın kategoride gerçekleştirildi. The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında, yıl içinde itibarını en çok artıran markalar ve iş ortakları, 12 ilde toplam 1.200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda belirlendi.
Opel, Marketing Türkiye The ONE Awards Ödülleri binek otomobil kategorisinde itibarını en çok artıran marka oldu. Opel, "The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri" kapsamında halk jürisi tarafından "Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası" ödülüne layık görüldü.
"Daha genç, modern, cesur ve yalın bir imaja kavuştuk"
Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin, "Opel olarak, yakın dönemde kurumsal kimliğimiz ve ürün gamımız yenilendi. Eskiye oranla çok daha genç, modern, cesur, yalın bir imaja kavuştuk ve bununla orantılı olarak hedef kitlemizde de bir dönüşüm amaçladık. Eski Opel müdavimlerine yenilerini eklemek bu zorlu rekabet ortamında çok kolay olmadı.
Ekip olarak yeni normalle birlikte değişen ve gelişen müşteri ihtiyaçlarına 'terzi çözüm' diyebileceğim kişiye özel çözümlerle, en hızlı şekilde cevap verdik ve Stellantis çatısı altındaki tek Alman markası olarak başarı hikayemizi yazdık. Yenilenen Mokka modelimiz ekseninde yaptığımız çalışmalarla da adeta geleceğe yatırım yaptık ve Opel Türkiye ailesi olarak tüm bu çalışmalarımızın karşılığını aldığımız için son derece mutluyuz." ifadelerini kullandı.
"Değişime öncülük etmeye devam edeceğiz"
2021 yılının dünyadaki ve Türkiye'deki tüm olumsuz gelişmelere karşın başarılarla geçirdikleri bir sene olduğunu belirten Girgin, "Bu yılı da son derece prestijli bir ödül ile karşıladık ve başarılarımızı ödüllerle taçlandırmaya devam ediyoruz. Sektörde değişimin öncüsü olarak hayata geçirdiğimiz tüm yenilikçi modellerimiz, müşteri odaklı yaklaşımımız ve güçlü bayi ağımızla Türkiye’de yakaladığımız büyüme ivmesini sürdüreceğiz. Yeni modellerimizle otomotiv sektöründeki değişime öncülük etmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de Üreten Kadınlara Büyük Destek: Kadın Kermesi Kapılarını Açtı
Şehitkamil Belediyesi ile Umut Kadın Kooperatifi iş birliğinde hayata geçirilen Üretici Kadın Kermesi, Anneler Parkı’nda kapılarını açtı. Kadınların ekonomik hayata daha aktif katılımını sağlamak, emeklerini kazanca dönüştürmelerine destek olmak ve yerel üretimi teşvik etmek amacıyla düzenlenen kermes, ilk gününden itibaren vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Başkan Umut Yılmaz Arıl Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve projeleri paylaşmak amacıyla düzenlenen “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programı kapsamında Arıl Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Yılmaz, “İlçemizin geleceğini birlikte şekillendiriyoruz” dedi.
Adil Sani Konukoğlu, TOBB Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis Başkanı Seçildi
SANKO Holding ve TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TOBB Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis Başkanlığı görevine seçildi. Konukoğlu, sektörün yeşil dönüşüm, dijitalleşme ve sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda ortak akıl ve iş birliğiyle çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.
Şehitkamil’de Kadınların El Emeği Göz Kamaştırdı: 550 Eser Sergilendi
Şehitkamil Belediyesi Aile Merkezlerinde eğitim gören kadınların 8 ay süren eğitimlerin sonunda ortaya çıkardığı eserlerden oluşan El Sanatlar Sergisi, yoğun katılımla açıldı. 550 eserden oluşan sergi büyük beğeni aldı.
KİÜ Öğrencileri TUSAŞ’ta Geleceğin Havacılık Uzmanları Olarak Yetişiyor
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Airbus-TUSAŞ Havacılık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, “İşletmede Mesleki Eğitim Programı” kapsamında havacılık ve savunma sanayiinin öncü kuruluşu TUSAŞ’ta uygulamalı eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.
Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı
Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi.