© Haber Hanesi 2014 - 2025

TOBB KAHRAMANMARAŞ GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANI AYKUT BALCIOĞLU OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda oluşturulan, Kahramanmaraş İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Aykut Balcıoğlu oldu.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan İcra Komitesi seçimlerinin ardından ilk toplantısını yapan İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri kendi aralarında yaptıkları seçimlerde, Aykut Balcıoğlu'nu oy birliği ile başkanlığa seçerken, Sevde Tanrıverdi ve Şems Sezal başkan yardımcısı oldu. Mustafa Yalçın ise Kurul’da genel sekreter olarak görev yapacak.

Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, "Öncelikle bu seçimlerin Kahramanmaraş’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İl Genç Girişimciler Kurulu başkanlığına seçilen Aykut Balcıoğlu kardeşimizi de tebrik ediyor, başarılı bir çalışma dönemi diliyorum" dedi.

Ülke olarak genç girişimcilere ihtiyacımız olduğuna değinen Başkan Zabun, "Genç girişimcilerimiz bizim gözbebeğimiz. Ülkemizin gelişip kalkınması ve ülkelerarası rekabette üst sıralara çıkması için özellikle sizler gibi genç girişimcilere, genç beyinlere çok ihtiyacımız var. Bugün dünyanın en zengin ülkeleri en girişimci olan ülkelerdir. Biz de bu manada genç girişimcilerimizin sayısını artırmak için var gücümüzle çalışacağız. Oda olarak genç girişimcilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Ürettiğiniz projelerin her zaman arkasındayız. Mesele, bu şehre, bu ülkeye değer katabilmek." diye konuştu.

Kahramanmaraş İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Aykut Balcıoğlu ise tüm kurul üyelerinin tek liste olarak girdiğimiz bu seçimde kendisini başkan seçme teveccühlerine teşekkür ederek, şahsıma ve yönetimime güvenen, oy veren tüm üyelerimize ve şehrimize borcumuz var dedi. Balcıoğlu: “Bu şehir tarihteki kahramanlık hikayelerini artık girişimcilikteki başarılarıyla taçlandırıyor ve girişimcilik artık bizlerin genlerinde var. Girişimcilikte marka olmuş bir Kahramanmaraş'ın genç girişimcileri olarak işimiz çok. Dolayısıyla burada çalışmak isteyen tüm arkadaşlarıma görev var. Biz tabiri caizse okyanusun suyunu bir bardağa doldurmak zorundaydık, ekibimizi hazırlarken. Fakat benim de bu şehir için, ülke için fikrim var, projem var, bu işte ben de varım diyen tüm genç girişimcilerimizin katkılarını bekliyoruz. Bizler genç girişimciliğini artırmak ve Kahramanmaraş’ı ülkemize ve dünyaya tanıtmak için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER