Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Manavgat’ta yangından zarar gören mahalleleri ziyaret etti:
GÜNDEM”Üreticilerimizin tüm taleplerini alıyoruz. Devlet olarak vatandaşlarımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz”
ANTALYA (AA) Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman yangınlarından zarar gören vatandaşların taleplerini aldıklarını belirterek, "Devlet olarak vatandaşlarımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yangından zarar gören bölgelerde incelemelerini sürdüren Pakdemirli, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Tüm yaraların sarılacağını vurgulayan Pakdemirli, "Üreticilerimizin tüm taleplerini alıyoruz. Devlet olarak vatandaşlarımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.
Pakdemirli, daha sonra Vali Ersin Yazıcı ile Akseki'nin Kepezbeleni Mahallesi'nde 29 Temmuz'da çıkan orman yangınında dumandan etkilenerek yaşamını yitiren 82 yaşındaki Hasan Ali Yüksel'in Manavgat'taki ailesini ziyaret etti.
Bakan Pakdemirli, Yüksel'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.