© Haber Hanesi 2014 - 2025

Tayvanlı damat Osmaniye’deki düğününde çiftetelli oynadı

OSMANİYE (AA) Osmaniye'de internet üzerinden tanıştığı kadınla evlenen Tayvanlı damat, düğünde halay çekti, çiftetelli oynadı.

Çevrem içi yüksek lisans eğitimi alırken tanışan Osmaniyeli 24 yaşındaki Nesibe Tilim ile Tayvanlı 29 yaşındaki Tıen Lie, bir süre sonra evlenmeye karar verdi.

Ailesiyle birlikte Kadirli ilçesine gelen Tıen Lie, Nesibe'yi ailesinden istedi.

Ailenin olumlu cevabı üzerine Türk geleneklerine göre ilçedeki bir salonda düğün yapıldı.

Düğünde Tayvanlı damat Tıen Lie halay çekti, çiftetelli oynadı, gelinle birlikte pasta kesti.

Tıen Lie, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşi Nesibe Tilim ile tanışmak ve onunla dünyaevine girmekten çok mutlu olduğunu belirterek, "Nesibe ile internet üzerinden tanıştık. Her zaman onu sevdim. Ben çok şanslı bir adamım onunla evlendiğim için." diye konuştu.

Nesibe Tilim ise eşiyle internet üzerinden tanıştığını ve birbirlerini çok sevdiklerini ifade ederek, eşiyle Türk geleneklerine göre evlendiği için çok mutlu olduğunu söyledi.


İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER