© Haber Hanesi 2014 - 2025

Tisan Koyu’nda imara aykırı yapılaşma iddiasına yalanlama

MERSİN (AA) Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Tisan Koyu'nun imara aykırı yapılaşmaya açıldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Altunok, ilçedeki kafeteryada düzenlediği basın toplantısında, bir gazetede "Tisan Koyu'nun imara aykırı yapılaşmaya açıldığına" yönelik haberin yer aldığını söyledi.

İddianın doğru olmadığını dile getiren Altunok, "Yeşilovacık Mahallesi'ndeki Tisan Koyu için yapılan imara aykırı yapılaşma haberi tamamen asılsız. Uydurma ve gerçekle alakası olmayan, bilgi kirliliği ve iftiraya uzanan bu haberin sorumluları ve ilgili yayın organları hakkında belediye olarak yasal işlemleri başlatmış bulunmaktayız." dedi.

Altunok, geçmişteki imar planlarında Tisan'daki yapıların kat sayısının belirlendiğini ifade ederek, "Asılsız, mesnetsiz, uydurma, iftiraya varan nitelikteki bu açıklamaların gerçekle alakası yoktur. Belediyemizin itibarını ağır şekilde zedeleyici, kişilik haklarına saldırı mahiyetinde yalan ve yanlış içeriğe sahip gerçek dışı haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna saygıyla duyuruyorum." diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER