© Haber Hanesi 2014 - 2025

Turizm sektör temsilcileri, POYD toplantısında buluştu

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Ülkay Atmaca: ”Turizmde hareketlilik devam ediyor, iyi bir kış sezonu da bizi bekliyor”

ANTALYA (AA) Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Yönetim Kurulu Başkanı Ülkay Atmaca, Antalya'da turizm hareketliliğin devam ettiğini ve iyi bir kış sezonu geçireceklerini tahmin ettiklerini söyledi.

POYD tarafından düzenlenen geleneksel ekim toplantısı Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Atmaca, toplantıda, üyelerle bir araya gelmek, sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Yıla bir takım endişelerle başladıklarını ancak hazirandan itibaren ciddi bir yoğunluk yaşadıklarını anlatan Atmaca, "Bugün 5 Ekim ve Antalya'da hava hala müthiş. Tesislerde doluluk oranları yüksek. Turizmde hareketlilik devam ediyor, iyi bir kış sezonu da bizi bekliyor." dedi.

Kış sezonu için de spor, toplantı, kongre turizmlerinde rezervasyonların iyi noktada olduğunu dile getiren Atmaca, yaz sezonu kadar olmasa da geçen yıllara göre 20222023 kış döneminin daha iyi olacağını kaydetti.

D2G Teknoloji Kurucu Ortağı Doğa Demirhan da turizm yazılımları hakkında sunum yaptı.

Toplantıda, T&T Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti. kurucusu Tunç Terzioğlu da katılımcıları bireysel emeklilik hakkında bilgilendirdi.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER