Vali Ersin Yazıcı, Antalya Yeminli Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti
GÜNDEM
ANTALYA (AA) Antalya Yeminli Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, yeminli mali müşavirlerin çalışmaları hakkında bilgi aldı, sorunlarını dinledi.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Ersin Yazıcı, Antalya Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Kahramanoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Denizi, kumu, güneşi kadar tarihi ve doğal güzellikleri, kültürel yapıları, antik kentleri ile dünyanın en çok tercih edilen turizm merkezlerinden birisi olan Antalya’yı şehrin dinamikleriyle iletişim içinde olarak yönetmeyi istediğini belirten Yazıcı, "Antalya büyük bir şehir. Akdeniz'in en önemli turizm merkezlerinden biri. Antalya'yı şehrin dinamikleriyle iletişim içinde olarak yönetmek birinci hedefim. Bu kapsamda sık sık odalarımızı ve esnafımızı ziyaret ederek şehirdeki sorunları ve talepleri yerinde dinliyorum. Bundan sonra da şehrin nabzını tutmak adına oda ve esnaf ziyaretlerine devam edeceğim. Şehrimizi el birliğiyle daha da iyi noktalara taşıyacağız." ifadelerini kullandı.
Kahramanoğlu da Vali Yazıcı’nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını kaydetti.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.