Vali Su, yetim çocuklarla buluştu
GÜNDEM
MERSİN (AA) Mersin Valisi Ali İhsan Su, Türk Kızılay Mersin Şube Başkanlığınca düzenlenen kahvaltı etkinliğinde yetim çocuklarla bir araya geldi.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kızılay Haftası kapsamında Suphi Öner Öğretmenevi'nde yetim çocukların katılımıyla kahvaltı düzenlendi.
Vali Su, etkinlikteki, Türk Kızılayın, kuruluşundan bugüne kadar hem Türkiye'de hem de dünya çapında çok önemli hizmetlere imza attığını belirterek, "Kızılay dil, din, ırk gözetmeksizin, ne şekilde bir yardıma ihtiyacı olan varsa oraya koşarak o çaresizlere çare oluyor, yardım ediyor." ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından programda, çocuklara yönelik çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.
Etkinliğe, Valisi Su'nun eşi Zeliha Su, Türk Kızılay Mersin Şube Başkanı Muharrem Köse ve yetim çocukları katıldı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.