© Haber Hanesi 2014 - 2025

YEDİKUYULAR YOLU KIŞA HAZIRLANIYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşımı rahatlatma adına başlattığı çalışmalara gece gündüz demeden devam ediyor.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesinde Bertiz Mahalleleri olarak adlandırılan bölgeye ulaşımı sağlayan Yedikuyular Kayak Merkezi yolunda bir taraftan genişletme ve şarampol bakımı yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir taraftan da sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Genişletme ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yerlerde sıcak asfalt çalışmalarını yürüten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda tehlikeli olan bölgelerde yol kenarlarına güvenlik amaçlı beton bariyerler yerleştiriyor. Büyükşehir Belediye ekipleri yolda gece gündüz çalışmalara devam ederek sezona yetiştirmeye çalışıyor.

OTO PARK ALANLARI DA YAPILIYOR

Saha çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü Kontrol Mühendisi Ayşegül Yılmaz: “ Şu anda Yedikuyular Yeşil Vadi arası 12 kilometrelik yolda çalışmalarımız devam ediyor. Yedikuyular yolu Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un talimatı ile Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız tarafından 4 şeritli olacak şekilde kış mevsimine hazırlıyoruz. Şu ana kadar yapmış olduğumuz yol genişletme, zeminin sağlamlığı açısından dolgu çalışması, fiillerin serimi ve sıkıştırma ile asfalt çalışmamız Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 30 kamyon, 8 ekskavatör, 1 loder, 2 dozer, 2 greyder ve diğer farklı araçlarla devam ediyor. Vatandaşlarımızın rahat ve konforlu bir yolculuk yapması için Kayak Merkezimizin güzel sezon geçirebilmesi için gerekli güvenlik önlemlerini de alıyoruz. Çalışmalarımız bu kapsamda hızla devam ediyor. Ayrıca vatandaşlarımızı park sıkıntısından kurtarmak için güzel park alanları da yapıldı” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER