Yazar Topcuoğlu, KSÜ'de Söyleşi Gerçekleştirdi
GÜNDEM“Sabır Taşı: Beyoğlu’nda Bir Bey Oğlu” kitabının yazarı işletmeci Mustafa Topcuoğlu, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) ‘Bir Lezzet Bir Sabır Hikâyesi’ başlıklı söyleşi gerçekleştirdi.
KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşi programına Kahramanmaraşlı yazar Mustafa Topcuoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle farkındalık oluşturmak amacıyla tekerlekli sandalye ile katıldı.
Maddi sıkıntılar nedeniyle İstanbul’a göç etmek zorunda kalan Topcuoğlu ailesinin ve özelde ailenin reisi Ali Topcuoğlu’nun içli köfte satarak hayata tutunma mücadelesini paylaşan Mustafa Topcuoğlu, birbirine tutunarak sabır ve sevgi ile yaptıkları içli köftelerle başarıya ulaşan ailesinin hikâyesini katılımcılarla paylaştı.
KSÜ öğrencilerine ailesinin yaşamından örnekler vererek tavsiyelerde bulunan Topcuoğlu, “Asla vazgeçmeyin. Çok çalışma, sabır ve sevgi hayat boyu rehberiniz olsun.” diye konuştu.
Konferans sunumunun ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan tarafından Mustafa Topcuoğlu’na günün hatırasına hediye takdim edildi. Programın ardından katılımcılara içli köfte ikramı gerçekleştirildi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.