© Haber Hanesi 2014 - 2025

Ağustos Fuarı Kapılarını Coşkuyla Açtı, İlk Gecede Eypio Rüzgârı Esti

Büyükşehir Belediyesinin Uluslararası Kahramanmaraş Ağustos Fuarı, binlerce vatandaşın katılımıyla coşkulu bir başlangıç yaptı. Fuarın ilk gecesinde sahne alan Eypio, sevilen şarkılarıyla KAFUM’u dolduran müzikseverlere unutulmaz bir konser yaşattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Uluslararası Kahramanmaraş Ağustos Fuarı, bu yıl da büyük bir coşku ve yoğun katılımla kapılarını açtı. KAFUM’da gerçekleştirilen açılış programı, binlerce vatandaşın katılımıyla adeta festival havasında geçti. Fuarın ilk gününde alanı dolduran ziyaretçiler, birbirinden renkli etkinliklerle buluşurken gecenin finalinde ise Türk rap müziğinin sevilen isimlerinden Eypio sahne aldı. Fuarın açıldığı ilk günden itibaren KAFUM’da büyük bir yoğunluk yaşandı. Aileler, gençler ve çocuklar fuar alanında kurulan stantları gezerken, sosyal ve kültürel etkinliklere de yoğun ilgi gösterdi. Akşam saatlerinde konser alanını dolduran binlerce müziksever ise Eypio’nun sahneye çıkmasını büyük bir heyecanla bekledi. Sanatçının sahneye adım atmasıyla birlikte konser alanında coşku doruğa ulaştı. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Eypio, sevilen eserlerini Kahramanmaraşlı hayranları için seslendirdi. Sanatçı; Günah Benim, Sen, Çukur, Naim, Umudum Kalmadı, Yeraltı, Ömrüm, Diken Mi Gül Mü, Kıyamam, Sana Rağmen ve Sen Oyna başta olmak üzere dillere pelesenk olmuş birçok parçasını seslendirdi. Binlerce kişi şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken, konser alanında renkli görüntüler oluştu. Telefon ışıklarıyla aydınlanan KAFUM, müziğin ritmiyle unutulmaz anlara sahne oldu.

 

Başkan Görgel, KAFUM’da Vatandaşlarla Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de konser alanını ziyaret ederek fuar coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşadı. Alanı gezen Başkan Görgel, vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirirken sanatçı Eypio ile de bir araya geldi. Daha sonra sahneye çıkan Başkan Görgel, yaptığı konuşmada Kahramanmaraş’ın yeniden ayağa kalkma sürecinde kültür ve sanatın önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Başkan Fırat Görgel konuşmasında, “Bir yandan şehrimizi yeniden ayağa kaldırırken bir yandan da hemşehrilerimizi sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyoruz. Uluslararası Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’mız da bunun en güzel örneklerinden biri. İnşallah fuarımız boyunca birbirinden değerli sanatçılarımızı ve etkinliklerimizi hemşehrilerimizle buluşturacağız. Fuarımıza gösterilen yoğun ilgi bizleri son derece mutlu ediyor. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“Kahramanmaraş İçin Özel Bir Repertuvar Hazırladım”

Konser öncesinde değerlendirmelerde bulunan Eypio, Kahramanmaraş’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Deprem öncesinde de şehre geldiğini hatırlatan sanatçı, Kahramanmaraş’taki değişim ve yeniden yapılanma çalışmalarından etkilendiğini belirtti. Eypio, “Depremden önce gelmiştim Kahramanmaraş’a. Şimdi çok güzel bir şekilde yenilendiğini gördüm. Kahramanmaraş için özel bir repertuvar hazırladım. Kahramanmaraşlı müzikseverlerle unutulmaz bir gece olacak” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Alpaslan Caddesi’nde Kapsamlı Dönüşümü Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Alpaslan Caddesi’nde başlattığı kapsamlı dönüşüm projesini hızla sürdürüyor. Yürüyüş yollarının yenilendiği caddede sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun Kırsalında Ulaşıma Güç Katan Yol Yatırımını Tamamladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun Yiricek Mahallesi’ne ulaşım sağlayan 2,5 kilometrelik grup yolunda genişletme ve çift kat sathi kaplama çalışmalarını tamamladı. 4 metreden 7 metreye çıkarılan yol, 4 mahalle ve yaklaşık 15 mezranın ulaşım konforunu artırdı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Ekipleri Afşinbey Caddesi’nde Temizlik Mesaisinde

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin’in ana ulaşım arterlerinden Afşinbey Caddesi’nde onlarca iş makinesiyle kapsamlı temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştirdi. Asfalt ve yürüyüş yollarında yapılan çalışmalarla cadde, biriken kir ve tozlardan arındırılarak daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşturuldu.

Afşin’de Atlas Caddesi’nin Asfaltı Büyükşehir’le Yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin’de altyapı çalışmaları ve inşa faaliyetleri esnasında deforme olan 1,5 kilometrelik Atlas Caddesi’nin asfaltını baştan sona yenileyerek bölgede ulaşım konforunu katbekat artıracak.

Kahramanmaraş Kalesi Resmi Açılışı Gerçekleştirildi

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Kahramanmaraş Kalesi’nin kapsamlı restorasyon çalışmalarının ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla resmi açılışı gerçekleştirildi. Başkan Fırat Görgel, “Kalemizin bizim için anlamı, taşından ve surlarından çok daha büyük. Maraş'ın istiklal ruhu, bu kalenin surlarında yankılanmıştır” dedi.

Kahramanmaraş'ta Asırlık 5 Camii Restorasyonun Ardından Yeniden İbadete Açıldı

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Acemli, Bektutiye, Hacı Veli Bey, Saraçhane ve Şekerli Camileri, restorasyon ve ihya çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla düzenlenen toplu açılış töreniyle yeniden ibadete açıldı.

TÜM HABERLER