AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, Kuzey ilçelerine müjdeyi verdi!
GÜNDEMAdalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yarımcısı ve Milletvekili Mahir Ünal ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinin girişimleri ile Elbistan Devlet Hastanesi bünyesinde kalp merkezi açılmasına Sağlık Bakanlığından onay çıktı.
Elbistan, Afşin, Ekinözü ve Nurhak İlçelerinin uzun zamandır talep ettiği Kalp Merkezinin açılmasında mutlu sona ulaşıldı.
Konuyla ilgili Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “Bahse konu talep Kalp ve Damar Hastalıkları Bilimsel Çalışma ve Değerlendirme Komisyonu toplantısında değerlendirilmiş olup, “TÜİK 2018 verilerine göre Elbistan İlçesinin nüfusunun 142.548 olduğu, en yakın kalp merkezine 171 km uzaklıkta olması nedeniyle Elbistan Devlet Hastanesi’nin kalp merkezi olarak faaliyete başlamasının uygun olduğu” kararı alınmıştır.” İfadelerine yer verildi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.