© Haber Hanesi 2014 - 2025

Akedaş'tan bir milyon liralık destek !

Akedaş " Biz Bize Yeteriz " kampanyasına bir milyon liralık destekle katılım sağladı.

Kahramanmaraş’ta Covid 19’la mücadele de sağlık camiasına yerinde destek vererek insan sağlığına verdiği önemi bir kez daha ön plana çıkaran Akedaş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ milli dayanışma çağrısına sessiz kalmadı.

Tüm dünyayı etkisi altın alan Covid 19 nedeniyle ülke genelinde başlatılan milli dayanışma çağrısı geniş kesim tarafından karşılık buldu. Özellikle kriz ortamında milli ve manevi duygularının en üst seviyeye çıktığı şu günlerde bağışlarda ardı arkası kesilmeden gelmeye devam ederken Türkiye’nin önemli kuruluşları arasında yer alan Adıyaman ile Kahramanmaraş’ın elektrik dağıtımı ve perakende işlemlerini yürüten AKEDAŞ’ta önceki gün aldığı karar ile “Biz Bize Yeteriz Türkiye” kampanyasına 1 Milyon TL bağışta bulunacağını duyurdu. Ayrıca Akedaş’ın yönetim kurulunda yer aldığı ELDER (Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği) in de kampanyaya 3 milyon TL daha destekte bulunulduğu ifade edildi.

Akedaş, İl Sağlık Müdürlüğüne yapılan cihaz ve ekipman hediyesinin ardından gerçekleştiren milli dayanışma kampanyasına yaptığı bağışla hem ülkesinin hem de vatandaşların yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Gerçekleştirilen bağışla ilgili Akedaş’tan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Tüm dünyada hayatı durma noktasına getiren, krizle mücadele eden kurumlarımızın fedakar çalışmaları ve milli dayanışmanın ön plana çıktığı bu süreçte her zaman olduğu gibi yine devletimizin ve milletimizin yanındayız.

Akedaş olarak Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta tüketicilerimize en iyi hizmeti verirken, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına da 1 milyon TL, yönetiminde yer aldığımız Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği olarak ta 3 milyon TL bağışta bulunduk. Bu zor günleri birlik ve dayanışma içinde birbirimize güç vererek aşacağımıza yürekten inanıyoruz. Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyanın da bu anlamda adeta bel kemiği niteliğinde bir destek olacağına inanıyoruz.”

Açıklamanın ardından Akedaş vatandaşlara evde kalmaları ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda da bulundu.

İlginizi Çekebilir

Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı

Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi. 

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

TÜM HABERLER