Altı Semt Pazarı Üsttü Halı Saha
GÜNDEMKahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Divanlı mahallesinde bulunan semt pazarını kapalı hale getirmek için başlattığı projeyi tamamladı. Altı pazaryeri olan alanın üst katı ise halı saha olarak inşa edildi.
Semt Pazar yerleri ile ilgili çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, Divanlı mahallesinde Çarşamba günleri kurulan semt pazarını kapalı semt pazarı olarak tasarladı. Alt katı Pazar yeri ve otopark olarak kullanılacak tesisin çatı kısmını da futbol sahası olarak tasarlayan Dulkadiroğlu Belediyesi, inşaat çalışmalarını tamamladı.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları söyledi: “İlçemizde bulunan semt Pazar yerlerini düzenleyerek vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet almasını hedefliyoruz. Bu kapsamda birçok Pazar yerini kapalı hale getirdik. Son olarak Divanlı mahallemizde bulunan semt Pazar yerimizi kapalı hale getirerek modernize ettik. Diğer Pazar yerlerimizde olduğu gibi bu Pazar yerimizin de çok amaçlı kullanımı için tasarım yaptık. Pazar yerimiz Çarşamba günleri haricinde otopark olarak kullanılacak. Ayrıca üst kısmını da modern bir halı saha olarak dizayn ederek hemen yanında bulunan okulumuzun ve mahallemizin hizmetine sunduk. Ben mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.