© Haber Hanesi 2014 - 2025

Aydoğar : “Kahramanmaraş’ı hep birlikte ayağa kaldıracağız”

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş 28. Dönem Milletvekili Adayı Muhammed Aydoğar, 14 Mayısta yapılacak olan seçimleri kapsamında Kapalı Çarşı, Sanayi Esnafı, Menderes Mahallesi, Akçakoyunlu Mahallesi ve Fevzipaşa Mahallesi Uzunoluk Caddesinde esnaflarla bir araya geldi.

Esnafların partisine ve kendisine olan ilgiden memnun kalan Aydoğar, şehrin kısa zamanda eskisinden daha çok güzel bir görünüm kazanacağına dikkat çekti. 

Bir takım çalışmalar kapsamında seçim bölgesi esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Muhammed Aydoğar, zor bir dönemden geçtiğimizi ifade ederek, “şehrimiz çok yakın zamanda eskisinden çok daha güzel olacak. Malumunuz Depremin gölgesinde bir seçim süreci geçiriyoruz. Bir yandan bu şehrin evlatları olarak kentimizi yeniden imar etmenin gayretindeyiz. Halkımızın teveccühüne layık olmaya çalışıyoruz. Esnaf gezintilerimiz sürüyor ve şehir için neler yapılabiliri konuşuyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerine nasıl cevap veririz onun çözümleri için çalışıyoruz.  Şehrimiz partimizin isminin Yeniden Refah olması ve rahmetli Erbakan hocamızın gömleğini giymiş onun kokusu vardır. Şehrimizde partimize olan ilgi bizleri fazlası ile memnun kılmıştır” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta Ayser Çalık Ortaokulu Davasında Tahliye Kararı! Aileler Tepkili

Ayser Çalık Ortaokulu saldırısı davasında verilen tahliye kararı ailelerin tepkisine yol açtı. Duruşma 4 Aralık’a ertelenirken itiraz açıklaması geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Ballıca’da Asfalt Mesaisini Durmaksızın Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Ballıca Mahallesi’nde sıcak asfalt mesaisini sürdürüyor. Ekipler, 10 bin 4’üncü sokağı sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Onikişubat’ta ziyarete açıldı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Sergisi, düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (sav), Ehl-i Beyt’e, Ashab-ı Kiram’a ve İslam tarihinin önemli şahsiyetlerine ait 150’nin üzerinde mukaddes emanet ile farklı dönemlere ait Kâbe örtülerinin yer aldığı sergi, 13 Eylül 2026 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Sarıçukur Yolunu Tamamen Yeniledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ın sınır mahallelerinin şehir merkeziyle bağlantısını sağlayan 5 kilometrelik arterde çalışmalarını tamamladı. 40 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen güzergâhta 14 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yol çizgi çalışmalarının da tamamlandığı yol, daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun’da Sosyal Alanların Ulaşımını Yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı hizmet noktalarının ulaşım konforunu artırmaya devam ediyor. Devlet Hastanesi ve kaymakamlık binasının ardından şimdi de İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile bölgedeki spor tesislerinin çevresinde sıcak asfalt serimi yapılıyor.

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

TÜM HABERLER