© Haber Hanesi 2014 - 2025

Aydoğar: "Muharrem İnce'den 15 Mayıs sabahı bir kez daha 'Adam kazandı' demesini bekliyoruz"

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş 1'nci sıra milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlara seslenerek mutlaka sanığa gitmeleri gerektiğini ifade etti.

Muhammed Aydogar, son dakika haberi olarak geçen Memleket Partisi Genel Başkanı cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin istifasına ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. 

"Üçüncü bir kanal açmaya çalıştım, başaramadık. 'Saraydan para aldı, çekilemez.' diyenlere sesleniyorum; benim bu kumpaslardan, bu sahte dekontlardan, montajlardan korktuğum falan yok'' diyen Muharrem İnce için Muhammed Aydoğar, artık bizim için yeni bir slogan daha oluştu oda şudur, bay bay Muharrem İnce. Ama Muharrem İnce’den aynı zamanda 15 Mayıs sabahında da inşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kazandığı takdirde "adam yine kazandı" demesini bekliyoruz. 

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş 1'nci sıra Milletvekili Adayı Muhammed Aydoğar, vatandaşlık hakkı olan oy kullanma ve Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi hususunda şunları kaydetti: 

"Tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Malumunuz Kahramanmaraş'ta 70 bine yakın hemşerimiz 100 yılın afetinden sonra seçmenimiz şehir dışına seçmen kütüğü ile taşındı. Bunun yanı sıra seçmen kütüğünü şehir dışına taşımayıp Kahramanmaraş dışına göçmüş kardeşlerimiz var, onların İnşallah 14 Mayıs'ta yüzyılın seçimi diye tabir ettiğimiz seçimde onların vatandaşlık hakları olan oylarını yeniden refah partisine vermelerini milletvekilliği noktasında hassaten istirham ediyoruz ve yine cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’i desteklemelerini rica ediyoruz. bugün almış olduğumuz son bilgiye göre, basına da düştü. Cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce Bey adaylıktan çekilmiştir. Biz buradan Muharrem Bey’e de selamlarımızı iletiyoruz, bay bay Kemal'den sonra bay bay Muharrem diye de bir slogan oluşturduk. ve İnşallah 15 Mayıs sabahı sandıklar açılıp cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kazandığı takdirde, Muharrem Bey aynen şu ifadeyi kullanacaktır, ‘adam kazandı.’ Adam kazandı ifadesini Biz Muharrem Bey'in ağzından duyacağız. Sizler aracılığıyla da Memleket Partisine gönül vermiş, memleket partisini desteklemeyi düşünen kardeşlerimize de mesajımız şudur. Bu memleket bizim ve bizler bu memleketin evlatlarıyız. onların da oylarını Yeniden Refah partisine bekliyoruz inşallah."

İlginizi Çekebilir

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”

Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti

İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor

KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.

TÜM HABERLER