© Haber Hanesi 2014 - 2025

Ayşe Arman Sanko'da Ziyaretçilerle Buluştu !

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği, “Gaziantep’in yaşam alanı” Sanko Park Alışveriş Merkezi iş birliği ile Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında gazeteci Ayşe Arman’ı ziyaretçilerle buluşturdu.

Sanko Park Alışveriş Merkezi birinci kat etkinlik alanında düzenlenen etkinliğe, Gaziantep Valisi Davut Gül ile eşi Gülden Gül, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu, eşi, Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hale Konukoğlu, TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşen Ahi, Sanko Park Genel Müdürü Niyazi Büyükaksu, İşletme Müdürü Taner Neng ile Empati Yönetim Kurulu Üyeleri ve ziyaretçiler katıldı.

      

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, Arman, “İyilik Bulaşıcıdır” sloganı ile yapmaya başlayıp, dünya genelinde satılan ve geliri ile sosyal sorumluluk projelerine destek sağlayan, adını iyilikler yapmış, hayatlar kurtarmış Kızılderili kadın kahramandan alan, “Sakajewa İyilik Kolyeleri”nin hikayesini anlattı.

 

İÇİMİZDEKİ GÜCÜN FARKINDA OLALIM

Sözlerine Hale Konukoğlu ve Empati Derneği ekibine teşekkür ederek başlayan Ayşe Arman, “Gaziantep’te müthiş eğitimli insanlarla tanıştım. Ben dünyayı kadınların değiştireceğine inanıyorum. Çünkü kadın enerjisine, kadının üretici gücüne, duygusal zekasına, şefkatine, vicdanına, merhametine, pek çok şeyi bir arada yapabilme kapasitesine inanıyorum” dedi.

 

Arman, “Sadece 8 Mart’ta değil, her fırsatta yaşasın kadınlar diyorum. Sadece iş yapmıyoruz, sadece kariyer yapmıyoruz. Biz aynı zamanda bütün bir hayatı idare ediyoruz. Kadının pek çok kimliği var. Biz anneyiz, mühendisiz, mimarız, eczacıyız, alışveriş merkezi çalışanıyız, eşiz, evladız. Kadına şiddete dur demek gerekiyor. Kadınlar birbirinin kurdu değil, kız kardeşi olsun, içimizdeki gücün farkında olup böyle yaşayalım.” ifadelerini kullandı.

 

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hale Konukoğlu ise Gaziantep’e iki okul kazandırdıklarını anımsatarak, “En büyük gururumuz bu şehre iki okul kazandırmamızdır” şeklinde konuştu.

 

Gazianteplilerin nerede ve kadar eğitim alırsa alsın, şehrine dönüp, yatırımcı kimliğine büründüğünü ve doğup büyüdüğü toprakları sahiplendiğini kaydeden Konukoğlu, “İyilik kolyelerini iki sene önce başlattık. İyilik kolyeleri aslında sembolümüz oldu. Bir kolye, bir burs ve bir umut adı altında bir kampanya başlattık” anımsatmasını yaptı.

 

Konukoğlu, katılımcılara teşekkür edip, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak sözlerini sonlandırdı.

Ayşe Arman ile Hale Konukoğlu, katılımcılara soru sorarak doğru yanıt verenlere iyilik kolyeleri armağan etti.

 

SANKO PARK

2009 yılında faaliyete başlayan Sanko Park, toplam 127.489 m2 inşaat alanı ve 56.144 m2 kiralanabilir alanı ile bünyesinde her ihtiyaca yanıt veren 180 mağaza bulundurmaktadır.

Sanko Park'ın marka karmasında H&M, Mars Athletic Club (MAC), OXXO, Boyner, Network, Kahve Dünyası, Tekzen, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Media Markt, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, Kitikate, Kiğılı, Mango, Koton, Flo, B&G Store, Alaçatı Muhallebicisi, L'occitane​, GSSTORE, Fenerium gibi markaların yanı sıra, Sanat Galerisi yer almaktadır.


Sanko Park’ta, 3.389 m2 alanı ve 10 adet sinema salonu ile hizmet veren Avşar Sinemaları’nda vizyondaki filmleri takip ederken, Play Park tarafından işletilen 4.271 m2 alana sahip bowling ve eğlence merkezi ile gençlere eğlenceli vakit geçirme imkânı sunuluyor. 1.600 m2 alanda hizmet veren Mars Athletic Club ile spordan vazgeçemeyenler için donanımlı bir spor salonuna sahip olan Sanko Park, sağlıklı yaşamdan vazgeçmeyenler için hizmet veriyor.


Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde yer alan Sanko Sanat Galerisi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ilk özel sanat galerisi olma özelliği taşıyor. 2019 yılına kadar toplamda 450’den fazla sanatçı tarafından hazırlanan onlarca sergiye ev sahipliği yapan Sanko Sanat Galerisi, iki kez de uluslararası sanat çalıştayı düzenlenmesine öncülük etmiştir.


1.200 araç kapasiteli kapalı otoparkının yanında 50 araç kapasiteli Vale Park ile ziyaretçilerini ağırlayan Sanko Park, ziyaretçilerine ayrıcalıklı hizmet sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER