Başkan Görgel: '11 İlçede Yaşam Konforunu Artırmak İçin Çalışıyoruz'
Kahramanmaraş HaberleriOnikişubat ilçe merkezinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Görgel, vatandaşların yaşam konforunun artırılması için 11 ilçede yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen programda Onikişubat kırsalındaki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şimdi de ilçe merkezinde görev yapan muhtarlarla buluştu.
Şairler Tepesi’nde düzenlenen programda; Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Sefa Kekeç ve KASKİ Genel Müdürü Necati Çalık da yer aldı. Başkan Görgel, beraberindeki heyetle muhtarların taleplerini dinleyerek tek tek not aldı ve çözüm önerileri üzerine istişarede bulundu.
“Muhtarlarımız, Vatandaşlarımızın Sesi Oluyor”
Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, muhtarlarla yapılan iş birliğinin önemine vurgu yaparak, “Her fırsatta muhtarlarımızla bir araya gelmeye, mahallelerimize dair istişarede bulunmaya gayret ediyoruz. Çünkü muhtarlarımız, vatandaşımızla aramızdaki en önemli köprü. Biz, muhtarlarımızdan gelen talepleri de dikkate alarak, vatandaşlarımızı daha konforlu koşullarda yaşatmanın gayreti içerisindeyiz. Bu, bizim en büyük amaçlarımızdan bir tanesi” dedi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.
AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak
Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.
AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi
66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.